closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Ігор Балух: "Цього сезону зі всіма важко грати"

Ігор Балух: "Цього сезону зі всіма важко грати"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
603
0

Минулого туру найкращий бомбардир Прем’єр-ліги Львівщини сезону-2017 (23 голи), нападник чинного чемпіона області ФК "Миколаїв" відкрив лік власним забитим м’ячам у цьогорічному чемпіонаті, двічі розписавшись у воротах добротвірського "Енергетика" (4:2). Спершу результативну передачу йому віддав Андрій Баглай, згодом форвард миколаївського клубу виявився найспритнішим у штрафному майданчику суперників після подачі кутового, відправивши шкіряного в сітку воріт. Інформаційний центр Федерації футболу Львівської області поспілкувався з Ігорем Балухом.

– Ігорю, вітаємо з поверненням у гонитву голеадорів обласного чемпіонату! Чому Тобі довго не вдавалося відзначитися забитими м’ячами цього чемпіонату?

– Дякую! Торік я теж не міг забити в стартових чотирьох матчах за ФК "Миколаїв". Перші забиті м’ячі додають упевненості, стає легше грати в атаці. Цього сезону команди ставляться до нас значно серйозніше, як до чинного чемпіона, грають проти нас із подвійною мотивацією. Для того, щоби регулярно відзначатися у воротах суперників, потрібні везіння, підтримка партнерів і, що найголовніше, – впевненість у власних силах.

– На Твою думку, з чим пов’язаний невдалий старт ФК "Миколаїв" цього чемпіонату, коли команда поступилася в трьох поєдинках поспіль?

– У порівнянні з минулим сезоном у складі нашого клубу чимало новачків, котрі, вочевидь, іще не зігралися у стартових зустрічах, не до кінця розуміли один одного. Десь, можливо, недопрацювали на тренуваннях. Однак варто зауважити, що нас обіграли команди, які борються за призові місця – ФК "Самбір", СКК "Демня", "Юність" із Верхньої Білки. Цього сезону в Прем’єр-лізі Львівщини немає відверто сильних і слабких колективів. Уже зафіксовано чимало непередбачуваних результатів. Цьогоріч зі всіма важко грати. На мою думку, легше буде тому, хто набере найбільшу кількість очок у першому колі чемпіонату.

– За чотири роки, впродовж яких Ти захищаєш кольори ФК "Миколаїв", чи помітив зміни в розвитку миколаївського клубу?

– Так, за ці чотири роки в миколаївському футболі відбулися колосальні зміни. Нам допомагають чимало інвесторів. Вагомий внесок президента ФК "Миколаїв" Миколи Петровича Оприска, котрий вливає в розвиток свого дітища душу і значні кошти. За останній рік у Миколаєві з’явилося футбольне поле зі штучним покриттям для тренувань. Тривають активні роботи над осучасненням стадіону. Вже до кінця цього тижня мають установити перші пластикові сидіння на трибунах. Керівництво клубу створює всі умови для того, аби ФК "Миколаїв" міг спокійно дебютувати на професійному рівні.

– Вже цієї неділі, 27-го травня, миколаївці прийматимуть на власному полі непоступливу "Юність" (Гійче), яка донедавна лідирувала в обласних змаганнях. Як налаштовуєтеся на цього суперника?

– Я добре знайомий із наставником колективу з Гійчого Русланом Брунцем. Він – справжній професіонал, котрий уміє налаштовувати підопічних на боротьбу. "Юність" – цікава й амбітна команда, яка і торік після стартових турів очолювала турнірну таблицю Прем’єр-ліги Львівщини. Ми гратимемо вдома, перед власними вболівальниками, тож налаштовуємося лише на перемогу. Інших варіантів немає.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →