closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок чемпіонів Львівщини – у Шпильчини

Кубок чемпіонів Львівщини – у Шпильчини
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1493
0

Футболісти "Шпиля" мінімально переграли у фіналі Кубку чемпіонів Львівщини "Магніт" з Оглядова.

"Шпиль" (Шпильчина) – "Магніт" (Оглядів) – 1:0
Львів, стадіон "СКА". 750 глядачів
Гол: Кіт, 58

"Шпиль": Дацко Тарас (Сович Назар, 46), Фостик Богдан, Гнатківський Мар’ян (Матвіїв Роман, 48), Карпік Богдан, Наконечний Петро, Машталір Володимир, Сипко Іван, Гришик Дмитро (Мелекесцев Володимир, 46), Симко Юрій (Ясінський Віктор, 90+3), Витак Ігор (Демчур Олег, 90+1), Кіт Андрій

Головний тренер: Коцюмбас Орест

"Магніт": Пантарський Олег, Кононович Володимир, Тоган Дмитро, Шевчук Володимир, Гавор Олег, Дубенський Павло (Зджанський Назар, 85), Мандрика Олег, Яцина Павло, Шкраба Володимир (Смаль Володимир, 80), Турянський Максим (Іськів Михайло, 61)

Футбольний клуб "Шпиль" зі Шпильчини Перемишлянського району тріумфував у цьогорічному фіналі Кубку чемпіонів Львівщини, де змагаються переможці та призери районних чемпіонатів Львівської області. "І шумить, і гуде, "Шпиль" в атаку іде!", – гучно скандували вболівальники на трибунах. Однак перші небезпечні моменти створила команда з Оглядова Радехівського району. Андрій Парій пробив – кутовий. Згодом Володимир Шкраба потужним пострілом струсонув поперечину воріт номінальних господарів. У першому таймі гравці "Шпиля" краще контролювали м’яч і робили ставку на удари здалеку, але в руки голкіперу, або повз рамку.

Значно жвавіше шпильчинці заграли після перерви. На 58-ій хвилині молодий нападник Андрій Кіт у межах штрафного майданчика закотив круглого у ворота. 1:0 – шалена радість прихильників Шпильчини на трибунах і тренерського штабу "Шпиля" на лавці господарів. Невдовзі Кіт міг потроїти перевагу своєї команди, однак змарнував виходи сам-на-сам із голкіпером, влучивши в останнього. Наприкінці зустрічі футболісти "Магніта" мали хороші нагоди, аби відігратися, заробивши два кутові, але не витиснули з них максимуму. Відзначимо чималу кількість глядачів на трибунах, котрі палко підтримували улюбленців. Ті, хто не зміг потрапити на стадіон, уперше в історії цих змагань могли побачити пряму відеотрансляцію звітного поєдинку.

Отож, у підсумку – мінімальна перемога "Шпильчини". Це вже другий тріумф Перемишлянського району у фінальній дуелі Кубку чемпіонів Львівщини (перший був у дебютному розіграші 2003-го року, коли перемогла лагодівська "Стріла"). Найчастіше Кубок чемпіонів Львівщини вигравали представники Мостиського району – 4 рази, по тричі – Миколаївського та Жовківського, по разу – Яворівського, Золочівського, Кам’янко-Бузького та Самбірського.

Головний тренер оглядівського "Магніта" поділився враження після фінальної дуелі в Кубку чемпіонів Львівщини з "Шпилем" зі Шпильчини (0:1):

"У нас команда молода, складена з місцевих футболістів із Оглядова і сусідніх Нивиців. "Шпильчина" більш зіграна, збалансована, вища класом, досвідченіша, виступає в Третій лізі Львівської області. Для нас це дебютний сезон у Кубку чемпіонів Львівщини. На мою думку, для першого разу ми гідно виступили на цьому турнірі, дійшовши до фіналу. Сьогодні була рівна гра, але в другому таймі наші хлопці більше розкривалися, суперники ловили нас на помилках. Організація цьогорічного Кубку чемпіонів на серйозному рівні, арбітри добре відпрацювали. Цього сезону ми намагатимемося захистити титул чемпіона Радехівського району, який здобули торік".

Головний тренер "Шпиля" зі Шпильчини поділився емоціями після фіналу Кубку чемпіонів Львівщини з оглядівським "Магнітом":

"Це фінальна гра, де психологія має важливе значення. У перерві матчу я збадьорив хлопців, сказав, щоби вони вийшли на поле і зіграли у свій футбол. Якби ми одразу використали моменти, то заспокоїли би гру, адже перевага в один м’яч завжди непевна, доводиться хвилюватися. Наш нападник Андрій Кіт забив переможний гол, щоправда, міг забити більше, але йому ще не вистачає досвіду, аби краще реалізовувати нагоди для взяття воріт. Після тріумфу у фіналі Кубку чемпіонів Львівщини нас переповнює радість. Хлопці старалися і цілком заслужено здобули перемогу. Останні п’ять сезонів поспіль ми вигравали Кубок Перемишлянського району, торік і позаторік ставали чемпіонами району, а цього року вирішили спробувати свої сили в Третій лізі чемпіонату Львівської області. Ставимо перед командою завдання фінішувати в чільній п’ятірці обласної першості".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →