closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Володимир Бондаренко: "Для мене всі хлопці просто герої"

Володимир Бондаренко: "Для мене всі хлопці просто герої"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
404
0

Вольова перемога над "Межигір'ям" емоційно виснажила наставника "Діназа" Володимира Бондаренко, тому на післяматчевий коментар він прийшов тоді, коли пристрасті трішки вщухли і можна було спокійно дати перший аналіз матчу.

"Дуже важка і емоційна гра. Дякую всім хлопцям, що так зіграли. Вони просто герої для мене, - сказав тренер. - В таких матчах на перший план виходить, хто з яким настроєм підійде і як буде віддаватися на полі. Трохи не за планом пішов матч, ми першими пропустили. Але вольові перемоги вдвічі приємніші. Перемогти нам вдалося за рахунок командного духу, який в нас є. Ми забили два, пропустили один і сьогодні не дуже багато моментів було ні в ті, ні в інші ворота. Добре, що так склалося.

Незарахований гол? Знаєте, треба дивитися. Я емоційно відреагував на це, бо мені здалося, що ніхто не порушував правила. Суддя ж трактував по-іншому. Треба подивитися запис. Поки нічого не скажу.

Попереду у нас кубкові матчі, де ми виступаємо двома командами, тому будемо думати з Миколою Миколайовичем Слободянюком, хто за яку команду гратиме. Адже ті, хто гратиме в Кубку області за другу команду не зможе виступати за першу. Плюс травми. Тому треба трішки порадіти цій перемозі над "Межигір‘ям" і готуватися до наступних матчів".

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →