closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Статистичні виміри 4-го туру

Чемпіонат Львівської області. Статистичні виміри 4-го туру
Изменить размер a+ a-
228
0

У четвертий ігровий день найвищого дивізіону Львівської області сезону-2018 загалом забито 13 голів, що на 7 менше, ніж попереднього туру.

Наразі це найменш результативний тур цьогорічного чемпіонату (для порівняння: 1-ий тур – 14 м’ячів, 2-ий тур – 16, 3-ій тур – 20). Найбільше голів забито в зустрічі "Думни" з Ременова і "Локомотива" з Рави-Руської – 3:1 (до слова, у стартових 4-ох іграх ременівці забили найбільше серед 13-ти учасників Прем’єр-ліги Львівщини – 12 м’ячів, у середньому 3 за матч). Середня результативність звітного туру – гол за гру. Попереднього було 3,33. З 13-ти голів у турі 4 нового сезону лише 4 забито в першому таймі, 1 – із пенальті (нереалізованих 11-метрових штрафних ударів немає). Автоголів не було. Найшвидший гол забито на 10-ій хвилині – футболіст "Юності" з Верхньої Білки Володимир Федорів відгукнувся на подачу партнера з кутового. Дублем відзначився Назар Сенишин із "Думни", забивши "Локомотиві" з Рави-Руської. Більше двох голів цього туру не забивав ніхто. Щодо дисциплінованості футболістів, то цього року в турі 4 було лише одне вилучення – гравець "Гірника" Святослав Турок отримав дві жовті картки і змушений був дочасно покинути поле.

Після стартових чотирьох турів "Юність" (Гійче) та ременівська "Думна" поділяють першу сходинку турнірної таблиці Прем’єр-ліги Львівщини. Гіркоти поразок не знають лише Гійче з "Погонню", яка звітного туру відпочивала через непарну кількість команд у найвищому футбольному дивізіоні Львівщини. Замикає турнірну таблицю "Кордія" з Мурованого без жодного очка. Гонитву бомбардирів очолив Павло Дроботій з "Юності" (Гійче), який забив уже 4 м’ячі, з ним змагаються Андрій Шагало ("Мостиська"), Роман Личак, Назар Сенишин (обидва – "Думна" Ременів), Назар Малецький (ФК "Самбір"), Ігор Поріцький ("Юність", Гійче) – по 3 м’ячі; Віталій Ільчишин ("Миколаїв"), Назар Бойко ("Миколаїв"), Роман Василина ("Думна", Ременів), Олег Коцовський, Святослав Турок (обидва – "Гірник), Ярослав Кaдай та Володимир Ніколаєв (обидва – "Енергетик" Добротвір) – у них по 2 влучні удари.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →