closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 5-й тур. Чемпіон у відрив не пішов

Чемпіонат Київської області. 5-й тур. Чемпіон у відрив не пішов
Изменить размер a+ a-
673
0

"Діназ" додає щоматчу, радуючи симпатиків яскравою грою та гучними перемогами. На цей раз натиску добре організованої команди Володимира Бондаренка не стримав "Джуніорс". Матч видався бойовим, динамічним і видовищним, обидві дружини на майданчику творили і загрожували воротам, але господарі нагоди матеріалізували в голи, а гості — ні. Вирішальними стали, як на мене, два моменти. Гол у роздягальню пригнітив хлопців із Шпитьків і надломив їх психологічно. Це Марченко звично та насправді зручно виконав стандарт, а Зубленко, вигулькнувши з натовпу за спинами захисників, упевнено розстріляв ціль. А не вмотивоване і нічим не виправдане вилучення Самара, який зірвався на тому ж таки Марченку, остаточно вибило "Джуніорс" з ігрової колії. Надалі настав час Долженка з його рідкісним відчуттям голу та похвальними екзекуторськими здібностями. Спочатку Сергій уміло завершив ударом зблизька комбінацію партнерів, а потім обікрав голкіпера Хімича, якому не дають спокою лаври невизнаного дриблера. "Діназ" подовжив низку перемог, але всі вони здобуті вдома. Тому справжню силу оновленої команди, яка справляє симпатичні враження, ми зможемо оцінити хіба що після перших її виїздів.

"Авангард" перегравав "Музичі" по ходу зустрічі, майже постійно вів у рахунку, але міг очки й втратити. Якби Сирота, виконуючи пенальті, поцілив у рамку. А відкрив лік голам дев’ятий номер господарів на дев’ятій хвилині ударом головою. Він же, Кондратюк, обернув на гол одинадцятиметровий за хвилину після того, як Шевель, блискавично вискочивши на простріл партнера, зрівняв рахунок.

Броварські муніципали в чотирьох попередніх зустрічах забили один м’яч, а сьогодні — вдвічі більше лише за матч. Однак особливого зиску команді це не принесло. Бо "Межигір’я", пресингуючи суперника, постійно шукало і таки знаходило можливості для швидкісного відриву. Саме за схожих обставин двічі відзначився Труський. А Возний, чатуючи на помилки суперників, ефективно зіграв на добиванні. Цікавинка стосується Кота. Сьогодні він записав до свого реєстру найперший вищоліговий гол. Для цього молодому захисникові довелося провести в обласному чемпіонаті шість неповних сезонів і більше дев’яти десятків матчів у п’яти вищолігових командах.

"Патріот" вирвав перемогу на дуже важкому полі в Переяславі-Хмельницькому, контролюючи перебіг подій впродовж усього поєдинку. Після того, як Лисенко забив могутнім ударом метрів з 25-ти в "дев’ятку", дуплетом у відповідь вистрілив Кострома. Цікаво, що першу нагоду створив йому… захисник переяславців Бражук. А вирішальним став передфінішний гол Гайового зі штрафного. Тож віртуозно забитий Варцевим м’яч у компенсований арбітром час уже ні на що не вплинув.

А от "Десна", добряче перевіривши на міцність стійки та поперечину чужих воріт, програла в рідних стінах, пропустивши супергол од молодого Коби. Хурулаходжаєв уміло вкинув аут, а центрфорвард "Сокола", уже падаючи, ударом через себе застукав зненацька засліпленого сонячним промінням воротаря Коростишевського.

Історичну найпершу перемогу в обласному чемпіонаті здобув "Меліоратор" у Миронівці. "Зоря", покладаючись на ентузіазм, але не підкріпивши його виконавською майстерністю, створювала голеві моменти ледь не кожної п’ятихвилинки. Однак забила тільки одного разу. Ващенко прострілив, а Лідінфу технічно — щічкою — скерував шкіряного в сітку. Натомість бучанці відзначилися двічі. До перерви Басалкевич, який в інтересах команди зіграв центрального захисника в дуеті з Дубасом, вивів у прорив лівим флангом Радченка, той подав на Кокоту — і м’яч опинився в сітці. Наприкінці поєдинку до гри долучився хоча й травмований, але кваліфікований та досвідчений Карабаєв, який налагодив якісний взаємозв’язок між тактичними лініями "Меліоратора". Він і започаткував другу результативну акцію команди. Продовжив її Кучеренко, а переможний гол провів Лавренюк.

Юніори зі Ставища не вистояли в Денихівці. Хоча й вигравали два м’ячі, котрі забив екс-денихівець Маітрея. По перерві хлопчакам просто забракло сили та досвіду. Як результат, Литченко оформив найперший нинішнього сезону хет-трик. Але найкрасивіший гол ударом ледь не з сорока метрів під поперечку забив екс-професіонал і недавній легіонер Помазан.

Результати 5-го туру

"Десна" (Погреби) - "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) 0:1
Гол:
Коба 72

"ДГ Шевченківське" (Денихівка) - "Любомир" (Ставище) 5:2
Голи:
Литченко 35, 39, 59 пен, Бондаренко 44, Помазан 90 - Маітрея 11, 30

"Діназ" (Вишгород) - "Джуніорс" (Шпитьки) 3:0
Голи:
Зубленко 40, Долженко 70, 88

"Авангард" (Бзів) - "Музичі" 2:1
Голи:
Кондратюк 9, 69 пен - Шевель 68

"Зоря" (Владиславка) - "Меліоратор" (Буча) 1:2
Голи:
Лідінфу 24 - Кокота 14, Лавренюк 82

"Переяславщина" (Переяслав-Хмельницький) - "Патріот" (Баришівський район) 2:3
Голи:
Лисенко 13, Варцев 90+2 - Кострома 15, 27, Гайовий 87

Турнірна таблиця

Кращі бомбардири

ФутболистКомандаГолы (Пен.)МатчиСреднее
1Сергей Долженко"Диназ"751.4
2Дмитрий Возный"Межигорье"6 (2)41.5
3Максим Сирота"Музычи"4 (1)50.8
4Владислав Литченко"ДГ Шевченкивське"3 (1)13
5Владислав Труский"Межигорье"321.5
6Евгений Кушнир"Авангард"321.5
7Петр Кондратюк"Авангард"3 (1)21.5
8Андрей Шешеня"Десна"331
9Евгений Воробей"Десна"331
10Иван Сомов"Авангард"331
11Николай Кучеренко"Мелиоратор"331
12Павел Лисенко"Переяславщина"331
13Никита Шорников"Сокол"3 (2)31
14Владислав Коба"Сокол"340.75
15Александр Безпалый"Диназ"350.6
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →