closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок регіонів ФФУ: Донецька область - Луганська область 3:0 (2:0)

Кубок регіонів ФФУ: Донецька область - Луганська область 3:0 (2:0)
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
556
0

Донецька область - Луганська область 3:0 (2:0)
Голи:
Кузнєцов 15, Панасюк 41, Мачулін 60 пен
Краматорськ, поле у Саду Бернацького. 4,250 глядачів

Донецька: Лук’яненко, Відіборов, Кузнєцов, Кривенко, Либа, Шевцов, Денисенко (Варванський, 85), Сидоров (Клименков, 60), Мачулін, Панасюк (Удовін, 90), Замарін (Шакалець, 78). Запасні: Штучний, Валькевич. Головний тренер Олексій Городов.
Луганська: Ногін, Бузеватий, Ковтун, Чумаченко, Винник, Семенов, Сосна (Колмик, 73), Худайбердієв (Нотко, 46), Лоза (Савченко, 61), Калюжний, Бєлих (Тюкалов, 46). Запасний Огиря. Головний тренер Геннадій Сушко.

Перед фінальним поєдинком були сумніви, щодо настрою гравців донецької команди, які напередодні фінального поєдинку досить легко та впевнено розгромили сусідів із Дніпра. Втім, вже з перших хвилин зустрічі стало ясно, що тренерський склад знайшов необхідні слова та мотивування. Контроль м’яча був на стороні господарів, і луганцям, які без гри стали фіналістами фінального матчу, довелося грати "другим номером", сподіваючись на помилки виконавців у жовто-чорній формі. А їх було обмаль, тим більше, що вже на 15 хвилині біля воріт гостей було призначено кутовий. Його виконав капітан донеччан Денисенко. На лінії воротарського майданчика "другий поверх" виграв Панасюк. Та "шкіряний" після удару головою влучив у бокову стійку, і коли здавалося, що "блакитним" вже вдалося відбитися, на відскоку раніше за всіх опинився центральний захисник господарів Кузнєцов, який невідпорно пробив під поперечину.
До речі, форварда краматорського "Форум-авто" Євгена Панасюка можна назвати кращим гравцем матчу. Адже він свою роботу виконав на "відмінно" - взяв участь у всіх м’ячах, що залітали у ворота суперників. Мало того, сам став автором голу під завісу першого тайму, який, по суті, зняв напругу у поєдинку. А коли після того, як його прорив у другому таймі оборонці луганчан зупинили недозволеним прийомом, і було призначено пенальті (бездоганно виконав Мачулін), всім на грі стало ясно - свою перемогу господарі ні за що не віддадуть. Що й показали подальші події на майданчику.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →