closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Закарпаття: анонс перших півфінальних матчів

Кубок Закарпаття: анонс перших півфінальних матчів
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
408
0

ФК "Карпати" (Рахів) – ФК "Вільхівці"

Зустрічаються практично рівні за міццю суперники. Козир "Карпат" у анонсованому двобої – домашні стіни й ставка на "своїх" футболістів. Своєю чергою, "Вільхівці" теж серйозно впіймали "кубковий" настрій і здатні так само себе проявити. Навіть на виїзді. Це та зустріч, коли всеможливі обидва підсумки: перемога / поразки однієї з команд чи нічия. Ваги матчу додаватиме й те, що переможець пари увійде в історію футболу краю як фіналіст Кубка. А це вже буде вагомий успіх як для представника райцентру, так і для колективу, який репрезентує Тячівщину.

ФК "Севлюш" (Виноградів) – ФК "Минай"

Від фіналу Зимової першості у стані команд кардинальних змін не відбулося. Це – кращі колективи краю. Добре знають один одного. Так, "Минай" – знову фаворит, але зустріч буде непростою для обох суперників. Тим паче, що виноградівці виступають у ролі господарів. У поєдинку будь-яка серйозна помилка може коштувати дорого, тому і в нападі, і в захисті обом колективам потрібно зіграти максимально серйозно, сконцентровано. Звичайно, будь-який успіх (навіть нічия) насамперед у психологічному плані стане важливішим насамперед для "Севлюша", проте кожен з учасників матчу намагатиметься "видати на гора" максимум свого потенціалу.

Кубок сягнув тієї фази суперництва, коли спрогнозувати результат особливо важко. У кожного із суперників є свої достоїнства, і питання тільки в тому, хто краще себе зарекомендує.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →