closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Закарпаття: анонс чвертьфінальних матчів-відповідей

Кубок Закарпаття: анонс чвертьфінальних матчів-відповідей
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
427
0

Ще чотири поєдинки, і коло претендентів на почесний трофей зменшиться вдвічі.

ФК "Вільхівці" – ФК "Бужора" (Іршава) 7 квітня, початок 16:00

(Перша гра – 1:0)

"Вільхівці" поступово додавали в зимовій першості й у Кубку впіймали справжній спортивний адреналін. Після перемоги 1:0 на виїзді всі козирі тепер у їхніх руках. Однак і бужорці здаватися не збираються. Для господарів насамперед важливо грамотно зіграти в захисті, а гостям нічого не лишається, як іти вперед. Однак це не означає, що команда з Тячівщини вдома діятиме на контратаках. Хоч з іншого боку, правильно застосована тактика може принести успіх обом командам.

ФК "Карпати" (Рахів) – ФК "Карпати" (Дубове) – 6 квітня, початок 15:00

(Перша гра – 1:1)

М’яч на половині поля рахівців. Вони здобули результативну нічию й діятимуть удома. Досвіду й бажання в них достатньо, щоб перемогти класом нижчого суперника. Утім, футболісти з Дубового розуміють своє становище й повинні їхати на гостьовий поєдинок із чітким баченням того, що потрібно робити в атаці. Матч буде непростим, але до успіху ближчі представники райцентру.

ФК "Севлюш" (Виноградів) – ФК "Ужгород" 7 квітня, початок 15:00 (стадіон "Пластмасовик", штучне поле)

(Перша гра – 2:1)

Виїзна перемога дала всі шанси на загальний успіх виноградівцям. Якщо вони результативно діятимуть в атаці, то повинні за сумою двох зустрічей проходити ужгородців. Утім, останнім втрачати нічого. До того ж "Севлюш" – принциповий суперник. Поєдинок буде нелегким для його учасників, та кращі шанси на вихід до наступного кола, зрозуміло, у бронзового призера чемпіонату й фіналіста зимової першості.

ФК "Бобовище" – ФК "Минай"5 квітня, початок 17:00

(Перша гра – 0:4)

Володар Кубка області навіть якщо розхолоджено підійде до матчу-відповіді, то за сумою двох ігор повинен проходити свого нижчого за класом суперника. З іншого боку, господарям втрачати й так нічого. Якщо бобовищанці добре налаштуються на гру, то принаймні вийде цікаве протистояння. У противному разі виграш минайців буде значно легшим.

Практично в кожній із вищенаведених чвертьфінальних зустрічей фаворити відомі. Питання полягає тільки в тому, наскільки трьом господарям і одним гостям удасться довести свою справу до кінця. Адже це – Кубок. А в ньому несподіванки трапляються…

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →