closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Олександр Шевченко: "У фіналі Меморіалу Юста зійшлися два дуже амбіційні клуби"

Олександр Шевченко: "У фіналі Меморіалу Юста зійшлися два дуже амбіційні клуби"
Изменить размер a+ a-
713
0

Голова Федерації футболу Львівської області поділився очікуваннями від майбутнього фінального поєдинку Меморіалу Ернеста Юста, у якому 31-го березня о 16:00 на стадіоні імені Богдана Маркевича у Винниках зійдуться "Юність" (Верхня Білка) та ФК "Миколаїв".

"Знаєте, у цьому фіналі зійшлися два дуже амбіційні клуби, – зазначив Олександр Шевченко. – "Миколаїв" давно ставить серйозні завдання – це я ще знаю із часу, коли працював у винниківському "Русі", який виступав в обласних змаганнях. А у Верхньої Білки та амбіційність, так би мовити, свіженька. Знайомий з "Юністю" ще й тому, що там і тренер, і гравці є з "Руху".

"На мою думку, футбол вийде дуже цікавим, – додав очільник львівського футболу. – А якщо додати до цього, що й трансляція буде, і медіа активніше висвітлюють таку подію, то, мабуть, і самі футболісти підійдуть до гри вмотивованішими".

"Я взагалі прагну до того, що якщо в нас у регіоні проходить якийсь цікавий футбольний поєдинок, то щоби глядачі його дивилися – не лише у телевізійних трансляціях, а безпосередньо на стадіонах. Я думаю, що коли гравці обидвох команд продемонструють цікаву якісну гру, то це дасть певний поштовх у розвитку нашого футболу. І ті, хто цього разу перегляне матч по телевізору, наступного разу вже захочуть прийти безпосередньо на стадіон, щоби побачити цікавий футбол наживо", – підсумував Олександр Шевченко.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →