closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Закарпатської області: анонс чвертьфіналів

Кубок Закарпатської області: анонс чвертьфіналів
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
586
0

Чвертьфінальні матчі відбудуться у неділю, 1 квітня.

ФК "Бужора" (Іршава) – ФК "Вільхівці" – початок о 16:00, с.Ільниця

У цій парі важко визначити фаворита. Обидві команди приблизно одного класу, у зимовій першості продемонстрували як свої сильні, так і вразливі місця. Очевидно, усе залежатиме від того, наскільки власними перевагами й помилками суперника скористаються обидва учасники чвертьфіналу. У чемпіонаті "Вільхівці" удома переграли бужорців 1:0 і в гостях розійшлися "миром" – 1:1. У першому матчі щонайменше один козир у іршавців – фактор рідного поля. Наскільки вони скористаються ним?

ФК "Карпати" (Дубове) – ФК "Карпати" (Рахів) – початок о 15:00, с.Дубове

Карпатське дербі очевидно й таким буде. Принаймні в першому матчі. Адже хоч футболісти з Дубового грають у першій лізі, а їх суперник у вищій, та все ж саме бронзовий призер спочатку приймає. Утім знову ж: фактором рідного поля ще потрібно скористатися. Матч доволі цікавий із погляду інтриги.

ФК "Ужгород" – ФК "Севлюш" (Виноградів) – початок о 15:00, смт Середнє (штучне поле)

У чемпіонаті ужгородці з виноградівцями на виїзді зіграли 2:2 й удома 0:3. Отож, мабуть, фактор рідного поля хоч і важливий, та навряд чи стане визначальним для обох команд. Для представників обласного центру важливо показати якісні дії без оглядання на результат і підтримати ту динаміку, яка свідчить про певне якісне зростання гри. Своєю чергою, і виноградівці проекзаменують суперника й себе вкотре побачать у поєдинку з непростим опонентом. Утім з огляду на минулорічні здобутки й результати виступів у цьогорічній зимовій першості фаворитом поки залишається "Севлюш". Чи розвіє цю тезу екс-чемпіон області в поєдинку з діючим бронзовим призером чемпіонату?

ФК "Минай" – ФК "Бобовище" – початок о 17:00, смт Середнє (штучне поле)

Ще одна команда першої ліги, але вже Західної зони, пробилася до чвертьфіналу. Теперішні господарі вже грали між собою цього року – у зимовій першості. У ній переміг "Минай". Здолав він також і "Бобовище" – 2:0. Утім рахунок свідчить про те, що представник Мукачівського району – суперник із характером. Тим паче виступатиме в рідних стінах. Чи зуміє "Бобовище" встояти перед фаворитом? Чи стомився весь час перемагати "Минай"? Відповіді на ці запитання отримаємо невдовзі.

Загалом щонайменше в трьох із чотирьох матчів слід очікувати цікавих результатів. Знову ж: наскільки? Чи подадуть перші матчі поживу для ще більшої інтриги для ігор-відповідей? Чекаємо відповіді й на ці запитання!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →