closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Микола Слободянюк: "В "Діназі-2" буде гартуватися молодь"

Микола Слободянюк: "В "Діназі-2" буде гартуватися молодь"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
505
0

В середу повноцінний тренувальний процес під керівництвом тренера Миколи Слободянюка та його помічника Володимира Устінова розпочне друга доросла команда "Діназу". Ось що розповів про перспективи та завдання цього колективу її наставник.

- Взимку керівництво пішло на кардинальні перебудови в структурі клубі, повернувшись до існування двох дорослих команд. Спершу це було в планах, але ось тепер реалізується в дії. Перша доросла команда "Діназу" у повноцінному циклі під керівництвом Володимира Бондаренко розпочала працювати одразу після завершення матчів Меморіалу Щанова, а ми взяли паузу для того, щоб остаточно визначити коло гравців, на яких можна розраховувати.

- Тобто це будуть ті, хто не потрапить до першого складу?

- В "Діназі-2" виступатиме найближчий резерв команди. Перш за все зазначу, що ми будемо подавати одну загальну заявку на два турніри (вища та перша ліги), що дасть нам можливість моментально реагувати і вносити корективи в склад та тренувальний процес. Ті, хто з якихось причин не потраплятиме до першої команди, тренуватиметься і гратиме в другій. Це стосуватиметься як тих, хто відновлюватиметься після травм, так і тих, кому треба буде додати в майстерності, а також молодих футболістів, котрим ще потрібно спробувати на смак дорослий футбол.

- Це цілий комплекс співпраці тренерських штабів?

- Повірте, спільну мову з Володимиром Бондаренко ми завжди знайдемо.

- Хто складатиме основний кістяк "Діназу-2"?

- Переважно це будуть молоді футболісти, випускники нашої академії. Додамо кількох ветеранів, які цементуватимуть команду.

- Можете назвати конкретні імена?

- Серед досвідчених перш за все можу назвати Бориса Шевелюка та Павла Навального. Після того, як почалося оновлення "Діназу" до клубу повернулося кілька футболістів. Зокрема в останні дні в нас почали тренуватися захисник Аристарх Александровський та голкіпер Роман Сивко. Ще трохи раніше у команді з’явився захисник/півзахисник Влад Войналович.

- Хто з колективу, який минулого року грав у першій лізі, залишився?

- За виключенням форварда Дмитра Колочко, котрий намагається пробитися у склад "Чайки" (Петропавлівська Борщагівка) та Єгора Ланіна, котрий, здається, остаточно домовився з новопетрівським "Межигір’ям", більш втрат нема. Навпаки, ми зараз очікуємо, що до нас приєднаються ще кілька гравців, яким не байдужий "Діназ".

- Ви зазначили, що "Діназ-2" гратиме в першій лізі…

- Саме так. Минулого року ми досить непогано там виступили, посівши п’яте місце. Були певні труднощі в другому колі, але ми з ними впоралися і, вважаю, гідно захистили честь "Діназу". В перспективі друга команда має плавно перерости в колектив, котрий виступатиме в чемпіонаті України серед U-19, щоб згодом, коли буде існувати професійна команда, тут кувалася молодь. Таким чином, ми закладаємо камінь у створення повноцінної клубної структури, адже важливо, щоб це був цілісний комплекс, а не розрізнені команди.

- Мета створення цієї команди зрозуміла. А чи будуть завдання на сезон?

- Турнірні? Ні. Над нами не висітимемо меч, який каратиме. Звичайно, битимемося за перемогу в кожному матчі, але й досить часто експериментуватимемо.

- Сам тренувальний процес буде зв’язаний з першою командою?

- Ми працюватимемо в різні дні. У нас плануються дворазові тренування (середа, п’ятниця) та надалі контрольні матчі у вихідні. За календарем чемпіонату ми гратимемо офіційні поєдинки в неділю. Перша ж команда працює в понеділок, вівторок, четвер та гра в суботу.

- Чи не буде для декого занадто багато тренувань та матчів?

- Перевантажувати нікого ми не збираємося та й тасувати склади кожного дня ніхто не стане. До того ж, зауважте, що ми поступово йдемо до створення професійної команди, де й рівень підготовки відповідний. Отож, вже сьогодні треба закладати основу такого професіоналізму.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →