closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "Рочин" (Соснівка) – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир) 6:0

Товариський матч. "Рочин" (Соснівка) – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир) 6:0
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
531
0

Соснівський "Рочин" продовжує активну підготовку до матчів у чемпіонаті та Кубку України серед аматорів. Учора, 11 березня, наша команда зіграла черговий товариський поєдинок. Суперником "Рочина" був міцний середняк обласної Прем’єр-ліги "Фенікс-Стефано" з Підмонастиря. Боротьби у матчі не вийшло – "Рочин" на класі впевнено обіграв суперника, забивши шість "сухих" голів.

Після товариського матчу з "Малинськом", у якому "Рочин" розписав бойову нічию з рахунком 3:3, головний тренер соснівчан Володимир Підкіпняк не приховував невдоволення тим, що гравці атаки "Рочина" не тішать своєю результативністю. Втім, ці слова наставник "Рочина" після товариського матчу з "Феніксом-Стефано" повторити не зможе: гравці атаки забили п’ять з шести голів у ворота команди з Підмонастиря.

Якщо відверто, то в перші хвилини поєдинку подумати про розгром суперника "Рочина" було не так просто. Команда Степана Михальчука намагалися ні в чому не поступатися супернику і при першій можливості бігти в атаку. Втім, центром поля поступово вдалося заволодіти команді з Соснівки. Гра в дрібний пас та чергування діагональними передачами створили проблеми в обороні "Фенікс-Стефано". Втім, у першому взятті воріт не обійшлося без сприятливого відскоку для Івана Данилюка. Нападник "Рочина" ефектно і ефективно реалізував побачення з воротарем, а через кільки хвилин оформив дубль, по-більярдному пробивши у дальній від воротаря кут воріт з меж штрафного майданчика. Ще один гол "Рочина" у середині першого тайму – яскрава комбінація, яку вдало на дальній штанзі завершив Олексій Найдишак.

Товариський матч. "Рочин" (Соснівка) – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир) 6:0 - изображение 1Ще один гол у першому таймі за "Рочин" забив захисник Олег Домальчук. Він на швидкості обіграв одразу кількох гравців суперника і зльоту пробив в самісінький кут воріт. Якщо відверто, то в цьому епізоді оборонці "Фенікс-Стефано" зіграли вкрай невдало, адже чимало з них лише поглядом провели успішний прорив в штрафний майданчик Олега Домальчука.

Рахунок 4:0 після першого тайму говорив наступне: соснівчани зробили дуже серйозну заявку на перемогу і у другому таймі цілком сміливо можуть експериментувати зі складом.

Головний тренер "Рочина" Володимир Підкіпняк зробив кілька замін у другому таймі, і, що цікаво, гравці, що вийшли на заміну, справили непогане враження. Особливо хотілося б відзначити повернення до складу команди після травми півзахисника Віталія Кашуби. Саме він став автором результативної передачі на Назара Цюпку у другій половині другого тайму. Жирну крапку у матчі поставив новачок "Рочина" Омар Набізада, який, обігравши захисника, не залишив жодних шансів воротарю суперника.

За увесь матч гравці "Фенікс-Стефано" створили мінімум гольових моментів біля воріт Анатолія Коваленка та Михайла Грицаля. Найкращий шанс забити гол престижу команда з Підмонастиря мала у першому таймі при рахунку 3:0 на користь "Рочина". Захисник Михайло Іванець в ближньому бою не зумів переграти Анатолія Коваленка.

Товариський матч. "Рочин" (Соснівка) – "Фенікс-Стефано" (Підмонастир) 6:0 - изображение 2Незважаючи на результат матчу, "Рочин" повністю переграв суперника. Особливо кидалося у вічі те, що соснівчани не тільки вдало розігрували власні атаки, а й дуже часто успішно читали увесь креатив команди суперника. Шансів для команди "Фенікс-Стефано" у цьому матчі на позитивний результат було небагато. "Рочин" виявився на голову сильнішим за свого суперника.

Анатолій Коваленко, воротар "Рочина":

Сьогодні, як кажуть, результат абсолютно за грою. Тішить, що ми не пропустили, нарешті забили голи гравці атаки. Завершився так званий силовий етап підготовки команди, на тренуваннях переходимо до роботи з м’ячами. Як капітан можу сказати, що в команді хороший мікроклімат, а не може не радувати.

"Рочин" – "Фенікс-Стефано" 6:0
Голи:
Данилюк – 2, Домальчук, Найдишак, Цюпка, Набізада
Вилучення: Литвин, 77 ("Фенікс-Стефано")

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →