closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Товариський матч. "ДЮСШ" (Тернопіль) - "Агрон-ОТГ" (Великі Гаї) 2:3

Товариський матч. "ДЮСШ" (Тернопіль) - "Агрон-ОТГ" (Великі Гаї) 2:3
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
341
0

28 лютого удруге за останні чотири дні провели спаринг чемпіон Тернопільської області 2017 року великогаївський "Агрон-ОТГ" та учасник Дитячо-юнацької футбольної ліги України тернопільська ДЮСШ. Як і в матчі, який відбувся 25 лютого, і цього разу перемогу святкувала великогаївська команда – 3:2.

Рахунок у зустрічі відкрив кращим бомбардир минулорічного обласного чемпіонату Роман Мельник, котрий вдало зіграв на перехопленні, по ходу обіграв воротаря і переправив м’яча у порожні ворота. Молоді тернопільські футболісти ще до перерви не лише зрівняли рахунок, а й вийшли вперед.

Зробивши після перерви одразу п’ять замін, підопічні головного тренера "Агрона-ОТГ" Романа Курдупеля перехопили ініціативу і в другому таймі переважали суперника. Наслідком цього стали два голи у їх виконанні. Спершу після навісу зі штрафного, Микола Когут замкнув дальню стійку, а наприкінці матчу після прострільної передачі з правого флангу, метрів з трьох ударом головою ворота суперників вразив Тарас Семенець.

Стартовий склад "Агрон-ОТГ" мав такий вигляд: Музур – Пастернак, Жига, Анатолій Гринченко, Хомишин – Кривобедрий, Коник, Ільчишин, Когут – Понєдєльнік, Мельник.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →