closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Юста-2018. "Нива" (Теребовля) розгромила юнаків "Карпат"

Меморіал Юста-2018. "Нива" (Теребовля) розгромила юнаків "Карпат"
Изменить размер a+ a-
303
0

25 лютого теребовлянська "Нива" матчем проти львівських "Карпат" (U-17) завершила груповий етап на ХІХ-му традиційному турнірі з футболу, пам’яті заслуженого тренера України Ернеста Юста. Наші земляки заслужено перемогли молодь львівських "Карпат" – 6:0.

Через різні причини (здебільшого по хворобі) не змогли прийняти участь у матчі одразу кілька ключових гравців теребовлянської команди – Немо Шелія, Віктор Ковалик, Руслан Луцик, Анатолій Тітунін. Незважаючи на цю неприємність, а також те, що для виходу до наступного раунду Меморіалу Юста з першого місця наших земляків влаштовувала навіть нічия, тренери налаштовували своїх підопічних виключно на перемогу. Власне це й вдалося зробити, хоча теребовлянці доволі довго шукали шляхи до воріт молодих та непоступливих "карпатівців".

Рахунок у матчі було відкрито на 35-й хвилині. Після того, як партнери по команди вивели на оперативний простріл Віталія Бодака, той з правого краю атаки змістився у центр і точно пробив у нижній кут воріт (1:0). А вже на 41-й хвилині "Нива" повела в рахунку з перевагою в два м’ячі. Сергій Полянчук зробив сильну прострільну передачу на яку відгукнувся форвард, який перебуває у розташуванні "Ниви" на перегляді. Той прийняв м’яча і метрів з восьми поцілив ним під поперечину (2:0).

Зробивши у перерві три заміни, футболісти "Ниви" міцно взяли м’яча під свій контроль і голи не забарилися. Героєм другої 45-хвилинки став Святослав Дзядикевич, котрий записав на свій рахунок дубль і гольову передачу. Спершу після удару з лінії штрафного майданчика Дзядикевича, м’яча відбив воротар, однак зробив це не вдало і Владислав Сороцький у великому скупчені гравців добив м’яча у ворота (3:0). У схожій ситуації вже Дзядикевич переправляв м’яча у ворота після гарматного пострілу новачка теребовлянської "Ниви" (4:0). Ще одного разу форвард "Ниви" відзначився після передачі з правого краю атаки. Дзядикевича оборонці "Карпат" забули безпосередньо у воротарському майданчику і досвідчений форвард без проблем переграв голкіпера (5:0). А довершив розгром "Карпат" (U-17) Олег Никеруй, котрий ударом в один дотик реалізував прострільну передачу Ігоря Сороцького (6:0).

"Нива" у звітному матчі виступала в такому складі: Жигалюк – Данилюк, Макогон, Полянчук (Сухецький, 46), Ю. Никеруй – В. Сороцький, О. Никеруй, півзахисник на перегляді, Бодак (І. Сороцький, 46), Штанкевич – нападник на перегляді (Дзядикевич, 46).

За повідомленням організаторів Меморіалу Юста, 27 чи 28 лютого відбудеться жеребкування 1/16 фіналу, а поєдинки цієї стадії проходитимуть 3-4 березня.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →