closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Зимова першість Закарпаття: анонс 3 туру

Зимова першість Закарпаття: анонс 3 туру
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
177
0

17 лютого, у суботу поновляться перші в році календарні обласні змагання.

Група А

ФК "В.Березний" – ФК "Вільхівці" – початок об 11:00

Маючи нижчого за рангом суперника "Вільхівці" намагатимуться взяти очки в матчі з березнянцями. У вищолігівців більші шанси перемогти, однак зустріч буде непростою. Адже в разі успіху першолігівський колектив щонайменше лишиться на третьому місці. Утім чи допустить осічку представник Тячівщини?

ФК "Фаворит" (Шишлівці) – ФК "Поляна" – початок о 13:00

"Поляна" тепер на хорошому ходу й навряд чи дасть спуску команді з Ужгородщини. До того ж у разі успіху вищолігівський колектив залишиться серед лідерів групи, а отже, збереже найвищі шанси на прохід до наступного етапу змагань, а й то й (майже) вирішить це завдання. Важливо лише не тільки активно зіграти в нападі, а й уважно діяти в захисті, щоб знову залишити свої ворота "сухими". Що ж до "Фаворита", то, мабуть, більшою потребою буде не стільки думати про результат, скільки про нейтралізацію суперника під час його наступальних дій, хоч це й не означає, що шишлівські футболісти повинні "осісти" біля своїх воріт.

ФК "Середнє" – ФК "Вітязь" (Концгазо) – початок о 15:00

І в цій зустрічі фаворитом лишається вища за класом команда. Важко сказати, що завадить середнянцям перемогти, однак і концгазівцям утрачати нічого. Якщо останні вдало побудують свої дії від оборони, то принаймні достойно зіграють. Господарі ж, без сумніву, усю свою атакувальну потужність спрямують на те, щоб і надалі очолювати т3урнірну таблицю.

Група С

ФК "Карпати" (Дубове) – "Оболонь-2" (Хуст) – початок об 11:00

Номінальні господарі – фаворити й у разі успіху збережуть 2 місце в групі. Утім розслаблятися футболістам із Дубового не слід. Адже й хустяни поки успішно претендують на високі місця. Слід очікувати цікавого протистояння з більшими, однак, шансами на перемогу "Карпат".

ФК "Сільце" – ФК "Верховина" (Міжгір’я) – початок о 13:00

У цій парі кращі шанси виграти в міжігірців, однак зустріч може вийти принциповою. Багато що залежатиме від того, наскільки суперники скористаються помилками один одного.

ФК "Севлюш" (Виноградів) – СК ім. І.Яремчука (В.Бичків) – початок о 15:00

Виграшем удома виноградівці забезпечать собі одноосібне лідерство, а тому гратимуть, звісно, на перемогу. Важка ситуація у великобичківців: якщо поступляться, то фактично розстануться з надією пробитися до наступного етапу першості. Можливо, така "загроза" змусить команду з Рахівщини діяти розсудливіше, уважніше, а отже, дасть більшу надію принаймні якщо й не на прийнятний, то хоч би достойний результат.

Так склалося, що в більшості пар є очевидні фаворити. Водночас у кожному практично турі ми зустрічаємося з певними несподіванками. Чи буде так цього разу? І якщо буде, то хто "пустить слабинку"? Дочекаймося суботи!

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →