closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Юні соколята": у Києві пройшов передноворічний дитячий турнір

"Юні соколята": у Києві пройшов передноворічний дитячий турнір
Изменить размер a+ a-
1453
0

Минулого року президент футбольного клубу "Сокіл" (володар Кубка та Суперкубка Київської області – 2016) Дмитро Бірюк організував дитячий турнір з футзалу "Юні соколята". У середу, 20 грудня, у столичному спорткомплексі "Політ" відбувся другий розіграш турніру. Цього разу його учасниками стали команди з сіл Бузова, Шпитьки, Гатне та Михайлівка-Рубежівка, які змагалися у двох вікових категоріях – 3-4 та 5-6 класи.

Читайте также: "Соколята" учатся летать. В Киеве прошёл новогодний детский турнир

"Ідея турніру виникла спонтанно, - розповідає Дмитро Бірюк. – Хотілося перед новорічними святами подарувати діткам радість, тому у минулому році вирішили організувати такий турнір. Всім дуже сподобалося, змагання отримали багато відгуків. Тому було прийнято рішення продовжувати цю справу – хочемо спостерігати за тим, як зростає це покоління, бачити радість та посмішки дітей".

Серед молодших найвищий рівень підготовки та майстерності продемонстрували юні футболісти з Михайлівки-Рубежівки. У першому матчі вони здобули непросту перемогу над однолітками зі Шпитьок (2:1), потім розгромили Бузову (4:0), а у вирішальному поєдинку переконливо переграли команду з Гатного (4:0), яка у підсумку посіла друге місце. Бронзовим призером стала команда села Шпитьки.

Серед учнів п’ятих та шостих класів боротьба за перемогу також точилася між командами Михайлівки-Рубежівки та Гатного. До очної зустрічі вони підійшли з максимальним показником набраних очок. Проте, підопічні Андрія Давиденка знаходилися вище у турнірній таблиці, адже мали кращу різницю забитих та пропущених м’ячів. Отож, у разі нічиєї у вирішальному матчі саме команда села Гатне посіла б перше місце. Більшість ігрового часу все йшло за планом підопічних Андрія Давиденка: вони стримували натиск суперника та непогано контратакували – навіть декілька разів були близькими до того, аби вийти вперед. Проте, здобути необхідний результат гостям з Гатного все ж таки не вдалося. За декілька хвилин до завершення матчу вони пропустили вирішальний м’яч та у підсумку поступилися з рахунком 0:1. Таким чином Михайлівка-Рубежівка оформила своєрідний золотий дубль, команда з Гатного знову задовільнилася другим місцем, а бронзові медалі вибороли футболісти з Бузової.

По завершені турніру всі його учасники отримали пам’ятні грамоти та солодкі подарунки, призери приміряли медалі, а переможці поповнили свою колекцію новим трофеєм. Нагороджували дітей зіркові гості футзального свята – гравець збірної України та донецького "Олімпіка" Артем Шабанов, вихованець київського "Динамо" Зураб Очігава, кращий тренер Київської області за підсумками 2016 року Олег Самченко і нападник "Сокола" Владислав Коба, володар призу "Відкриття сезону" у чемпіонаті Київської області-2017.

"Добре, що проводяться такі турніри, - каже Артем Шабанов. – Дітям цікаво, це їм потрібно. Пам’ятаю свої емоції, коли в дитинстві грав на подібних турнірах – відчував багато радості, особливо, коли вигравали. Звісно, було прикро, коли програвали. Але у будь-якому випадку потрібно не опускати рук, продовжувати працювати над собою та розвиватися". Зураб Очігава, в свою чергу, відзначив високу організацію турніру, а Олег Самченко додав: "Такі турніри дуже потрібні. Це велика радість для дітей, нові враження. Можливо, хтось з цих дітей у майбутньому стане відомим футболістом. Для цього це все й організовується, щоб діти розвивалися, вони - наше майбутнє".

Результати матчів 3-4 класи

Михайлівка-Рубежівка – Шпитьки 2:1
Бузова – Гатне 1:4
Михайлівка-Рубежівка – Бузова 4:0
Шпитьки – Гатне 1:3
Бузова – Шпитьки 2:2
Михайлівка-Рубежівка – Гатне 4:0

Підсумкова турнірна таблиця

КомандаІВНПЗ-ПО
Михайлівка-Рубежівка330010-19
Гатне32017-66
Шпитьки30124-71
Бузова30123-91

Результати матчів 5-6 класи

Михайлівка-Рубежівка – Шпитьки 4:0
Бузова – Гатне 0:6
Михайлівка-Рубежівка – Бузова 2:0
Шпитьки – Гатне 0:5
Бузова – Шпитьки 4:1
Михайлівка-Рубежівка – Гатне 1:0

Підсумкова турнірна таблиця

КомандаІВНПЗ-ПО
Михайлівка-Рубежівка33007-09
Гатне320111-16
Бузова31024-93
Шпитьки30031-130

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →