closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Джуніорс" завершив підготовку до півфіналу Кубка Київщини

"Джуніорс" завершив підготовку до півфіналу Кубка Київщини
Изменить размер a+ a-
2246
0

Аматорські колективи Київщини продовжують підготовку до другої частини футбольного сезону. Зокрема вже найближчої суботи, 5 серпня, у Вишневому відбудеться півфінальна зустріч Кубка Київщини: путівку до фіналу турніру розіграють "Джуніорс" (Шпитьки) та "Десна" (Погреби).

У рамках підготовки до відповідального матчу погребчани на днях зіграли товариський матч з володарем Кубка України серед аматорів – "Чайкою" (Петропавлівська Борщагівка). Обидві команди змарнували по декілька чудових нагод для взяття воріт, тому розійшлися без забитих м’ячів – 0:0.

Не марнує час й "Джуніорс": у перший день серпня чемпіон Київської області провів третій контрольний матч. Суперником шпитьківчан став один з лідерів чемпіонату Києво-Святошинського району – команда "Стара Боярка", яку очолює колишній гравець "Нафтовика-Укрнафти" Сергій Швець.

Матч відбувся на столичному стадіоні "Локомотив": на відміну від зустрічі "Десни" та "Чайки", нудьгувати тут не довелося. На двох команди забили аж вісім голів. У складі "Джуніорс" дублем відзначились Андрій Байдачний та Бамба Бурейма, а за "Стару Боярку" одразу три м’ячі забив граючий тренер Сергій Швець. У підсумку команди розійшлися миром – 4:4. Та вже невдовзі на них чекає нова зустріч – цього разу офіційна, у рамках чемпіонату Києво-Святошинського району.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →