closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

ІІІ Турнір Олександра Шпакова виграло "Динамо-80"

ІІІ Турнір Олександра Шпакова виграло "Динамо-80"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1512
0

У Києві на гостинній майданчику Національного Університету Біоресурсів і Природокористування України відбувся третій розіграш щорічного турніру "Премія А. А. Шпакова". У ньому змагалися чотири команди учнів видатного динамівського Тренера з великої літери – Олександра Олександровича Шпакова – команди, складені з гравців 1968, 1976, 1980 і 1985 років народження. З кожним роком турнір стає все багатшим на учасників і більш представницьким, тим самим чітко демонструючи – скільком же різним і чудовим хлопцям Сан Санич дав путівку у футбол, а де й виклав найважливіші життєві уроки.

Турнір відкривав сам Учитель, як завжди, слава богу, бадьорий, життєрадісний і рветься щось підправити своїм учням – удар чи дриблінг. За призи турніру боролися без жодних знижок на вік і стан здоров'я. Грали по круговій системі, і всі шість матчів були справжніми зарубами – аж до того що арбітру Олександру Шамичу доводилося боронити футболістів. Втім, після матчу все негайно забувалося, і всі активно "травили" один одного...

Вигравши всі матчі, вперше чемпіоном стала команда Динамо 1980 року народження. Тим самим вона перервала монополію старших товаришів – перші два турніру виграло Динамо 1976 року, яким цього разу дісталося друге місце. В горловому поєдинку за друге місце Динамо-76 поступалося 85-му два м'ячі, але великим зусиллям волі й майстерності у другому таймі переломило хід зустрічі. Четверту позиція незаслужено, але героїчно посіли ветерани-68.

Кращим гравцем турніру був визнаний свіжоспечений наставник Динамо U-19 Ігор Костюк, який взагалі в повному порядку як і абсолютна більшість учасників – що не говори, активні заняття спортом в дитинстві і юності зобов'язують. Кращий голкіпер – Костянтин Лещук ("Динамо-80"), кращі бомбардири Євген Луценко ("Динамо-80") та Сергій Мельник ("Динамо-85"), які забили по п’ять м'ячів, приз глядацьких симпатій дістався Віктору Морозу, який не тільки відбігав усі матчі за своє "Динамо-68", але й відстояв один матч в рамці команди, яка трішки спізнилася на турнір і змусила змінювати регламент під час турніру команди "Динамо-85". Також відома німецька фірма JAKO та сама, чиї м'ячі нещодавно пропонувалися як основні для першої та другої наших ліг, нагородила пам’ятними футболками тих, хто особливо відзначився – Ігоря Жабченка ("Динамо-68", Андрія Коляду ("Динамо-85"), Олександра Поліщука ("Динамо-80") та Олександра Клименка ("Динамо76").

Про широкі плани організаторів відзначити 40-річчя тренерської діяльності Олександра Шпакова в київському "Динамо" було оголошено під час третього тайму. Враховуючи, наскільки вписався в календар вітчизняних змагань і став невід'ємною його частиною турнір "Премія Шпакова", охоче віриться, що все здійсниться в найкращому вигляді.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →