closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Тернопільської області: перші перемоги та розчарування

Чемпіонат Тернопільської області: перші перемоги та розчарування
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
3052
0

В останній вікенд квітня стартував чемпіонат Тернопільської області. На відміну від попереднього сезону цього року на старт у вищій лізі вийшли вісім колективів. Серед них є минулорічні призери – "Агрон-ОТГ" (Великі Гаї) та "ДСО-Поділля" (Тернопільський район), але нема "Ниви" з Теребовлі. Чемпіон попередніх трьох сезонів змагатиметься у першій лізі.

Читайте также: Парад регіональних чемпіонатів. Тернопільська область

Головною несподіванкою першого туру стала поразка "ДСО-Поділля" від новачка вищої ліги – "Колоса" (Зборів). До лав своєї команди Михайло Забитівський залучив декількох відомих у області футболістів. Зокрема ворота "Колоса" у зустрічі з бронзовим призером захищав Руслан Мазур, який минулого сезону грав за "Агрон-ОТГ". З ФК "Копичинці" у "Колос" перейшов півзахисник Роман Бардокін (забив 3 м’ячі у 17 матчах попереднього чемпіонату), а з "ДСО-Поділля" - досвідчений Ігор Козелко.

Чемпіонат Тернопільської області: перші перемоги та розчарування - изображение 1

Рахунок у зустрічі був відкритий вже на 3-й хвилині. Забити м’яч у ворота своєї колишньої команди Ігор Козелко допоміг Назару Головку. Півзахисник увійшов у штрафний майданчик та виконав передачу на партнера. У середині першого тайму "Колос" збільшив свою перевагу до двох м’ячів. Цього разу Назар Головко виступив у ролі асистента, виконавши точно подачу на Ігоря Муравського.

На початку другої половини зустрічі футболісти "ДСО-Поділля" скоротили відставання до мінімуму. Але на більше підопічних Володимира Джуглея не вистачило. Що й недивно, враховуючи, що команда з 41-ї хвилини грала у меншості - партнерів підвів Андрій Вадовський, який був вилучений за два попередження.

За поразку "ДСО-Поділля" реабілітувався у другому турі, з рахунком 3:0 розгромивши у Великій Березовиці "Козову". Тоді як "Колосу" свій успіх розвинути не вдалося. Команда Михайла Забитівського на виїзді поступилася ФК "Бережани", який в кожному з таймів забили по одному м’ячу – 0:2.

Серед інших результатів відзначимо впевнену перемогу головного фаворита чемпіонату – "Агрон-ОТГ" - та невдале повернення до елітного дивізіону Тернопільщини представника Кременця.

Результати 1-го туру

"Козова" - "Агрон-ОТГ" (В.Гаї) 1:5
Голи:
Мартинюк 90+3 пен - Мельник 14, 49 пен, Паламар 42, Русанюк 67, Ціх 84

"Бережани" - "Прогрес" (Заліщики) 1:0
Гол:
Бойчук 77

"Колос" (Зборів) – "ДСО-Поділля" (Тернопільський район) 2:1
Голи
: Головко 3, Муравський 36 – Сорочак 47

Результати 2-го туру

"Бережани" - "Колос" (Зборів) 2:0
Голи:
Швець 29, Абрамець 87

"ДСО-Поділля" (Тернопільський район) – "Козова" 3:0
Голи:
Литовченко 22, Вітович 34, Скибіцький 75

"Прогрес" (Заліщики) – "Кременець-Академія" 4:0
Голи:
Леськів 43, 55, 57, Токарчук 80

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →