closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Започатковано чемпіонат серед команд учасників АТО (+Фото)

Започатковано чемпіонат серед команд учасників АТО (+Фото)
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
2405
0

У вівторок, 16 серпня у Будинку футболу презентовано новий турнір: чемпіонат з футболу серед команд "Учасників АТО" на Кубок Героїв АТО. Участь у урочистій презентації та підписанні угоди взяли керівники Федерації футболу України, Федерації футболу учасників АТО, Генерального штабу ЗСУ, СБУ, Прикордонної служби України та Національної гвардії.

Перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко у своєму вітальному виступі зазначив, що проведення Кубку Героїв АТО надзвичайно важливе для підтримання фізичного та морального стану військовослужбовців, які перебувають у зоні бойових дій чи повернулись до мирного життя.

"Соціальні ініціативи, які Федерація футболу України реалізує разом з учасниками АТО, отримають продовження. Минулого року було відкрито футбольне поле у Дніпропетровській області для бійців полку "Дніпро-1". Цього року заплановано відкриття поля у військовій частині у Київській області. Також було придбано обладнання вартістю 500 тисяч гривень для Головного військового клінічного госпіталю Міністерства оборони України у Києві. Восени у госпіталі відкриється спортзал зі спеціальними тренажерами, придбаними Федерацією футболу України за порадою лікарів, які будуть застосовуватися для реабілітації поранених військовослужбовців"", – сказав Вадим Костюченко.

Перший віце-президент ФФУ запевнив, що після завершення реконструкції НТК ім. В. Баннікова інфраструктура стадіону в тому числі буде використовуватися для відновлення здоров’я бійців АТО.

Як розповів координатор чемпіонату України серед учасників АТО Руслан Руденко, за регламентом турнір має стартувати 4 вересня. Участь у змаганнях візьмуть більше 35 команд, які будуть поділені на шість груп: Північ, Південь, Схід, Захід, Центр та Київ. Матчі у групах завершаться 20 листопада, після чого до 4 грудня пройдуть поєдинки за призові місця між командами-лідерами груп.

Представники Генерального штабу Збройних сил України, Служби безпеки України, Національного гвардії України та Державної прикордонної служби України заявили про всебічну підтримку турніру. В.о. заступника начальника Генштабу ЗСУ Юрій Борискін запевнив присутніх, що для проведення матчів не будуть залучатися бійці, які знаходяться у зоні бойових дій та виконують завдання, а команди будуть створені з представників тих підрозділів, які згідно з планом виведені з зони Антитерористичної операції для відновлення боєздатності.

Вже відомо, що нагородження переможців та учасників чемпіонату серед учасників АТО відбудеться напередодні Дня Збройних сил України у київському Будинку офіцерів. Команда-переможець турніру отримає почесний Кубок Героїв АТО.

Головний тренер національної збірної ветеранів України Антолій Дем’яненко, вітаючи учасників майбутніх змагань, пообіцяв, що його команда й надалі буде проводити товариські матчі із бійцями АТО. Так, після завершення чемпіонату ветеранська збірна у виставковому матчі зустрінеться з командою, складеною з найкращих гравців цього турніру.

Започатковано чемпіонат серед команд учасників АТО (+Фото) - изображение 1Започатковано чемпіонат серед команд учасників АТО (+Фото) - изображение 2Започатковано чемпіонат серед команд учасників АТО (+Фото) - изображение 3
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →