closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

ПФК "Арсенал-Київщина" провів "Зірковий урок футболу" в білоцерківській школі №17

ПФК "Арсенал-Київщина" провів "Зірковий урок футболу" в білоцерківській школі №17
Изменить размер a+ a-
3123
0

В середині квітня ПФЛ та партнери, Видавництво Старого Лева, ТМ Живчик та ТМ Mitre анонсували старт всеукраїнського проекту – "Зіркових уроків футболу". 21 квітня тренери та футболісти ПФК "Арсенал-Київщина" зустрілися з п`ятикласниками школи №17.

ПФК "Арсенал-Київщина" провів "Зірковий урок футболу" в білоцерківській школі №17 - изображение 1

У складі зіркових гостей були тренери Анатолій Бондаренко та Іван Жалба, а також 4 футболісти – капітан команди Вадим Гетьман, нападаючий Олександр Бугаєнко, захисник Дмитро Подколзін та хавбек Артем Швець. Вони розповіли школярам про футбол свого міста та історію клубу. Дітей розділили на чотири команди, за кожну з яких грали "каноніри". Турнір пройшов у найкращих змагальних традиціях, з безкомпромісними матчами, красивими голами, нериємними промахами, радістю переможців і сльозами тих, хто програв.

Дмитро Подколзін, захисник ПФК "Арсенал-Київщина": "Це дійсно класна акція. Думаю, завдяки ній ще більше хлопчаків уподобають футбол. Бачили з яким азартом сьогодні грали учні? Навіть у дорослому, професійному футболі не завжди можна зустріти таки заряд енергії, бадьорості та зарядженості на безкомпромісну боротьбу"

Гра в футбол, безперечно, головна частина свята, створеного в ім'я великого виду спорту. Переможцем стала команда Артема Швеця.

ПФК "Арсенал-Київщина" провів "Зірковий урок футболу" в білоцерківській школі №17 - изображение 2

Артем Швець, півзахисник ПФК "Арсенал-Київщина": "Сподіваюсь, після сьогоднішнього зіркового уроку в армії наших прихильників відбудеться суттєве поповнення. Принаймні мені хлопчаки із моєї імпровізованої команди обіцяли що будь-що прийдуть та підтримають нас у матчі проти "Буковини". Тож можна не сумніватися – присутність у нашому складі 12 гравця тепер забезпечена".

ПФК "Арсенал-Київщина" провів "Зірковий урок футболу" в білоцерківській школі №17 - изображение 3

Вадим Гетьман, капітан ПФК "Арсенал-Київщина": "Признатися давно вже не доводилося відчувати таких позитивних емоцій. Граючи поряд із дітьми, я мимоволі перенісся на багато років назад і згадав ті часи коли сам у такому віці ганяв із хлопцями м’яча у дворі. Сподіваюсь, що дехто з цих хлопчаків піде футбольною дорогою і незабаром зможе поповнити склад нашої команди"

ПФК "Арсенал-Київщина" провів "Зірковий урок футболу" в білоцерківській школі №17 - изображение 4

Наприкінці уроку школяри отримали подарунки від партнерів – м`ячі, книжки та смачні напої.

Світлана Рибакова, маркетинг-менеджер ПФЛ: "Ми щиро впевнені, що зустріч з футболістами та тренерами є найкращим подарунком для дітей. Ми віримо, що серед цих дітей, деякі з яких вже роблять свої перші кроки у футболі, є майбутні зірки, які за декілька років зможуть принести спортивну славу своєму місту"

Сергій Макаров, президент ПФЛ: "Великий інтерес до "Зіркових уроків футболу" та підтримка з боку клубів сім`ї ПФЛ доводять, що цей проект є актуальним, і ми обрали вірні орієнтири. Для дітей футболісти є справжнім взірцем, а для клубів - це стимул продовжувати своє соціальну роботу. Відмінна організація, неймовірна атмосфера – це те, завдяки чому "Зіркові уроки футболу" набули такого масштабу та успіху".

ПФК "Арсенал-Київщина" провів "Зірковий урок футболу" в білоцерківській школі №17 - изображение 5

ПФЛ дякує адміністрації, прес-службі, тренерам, гравцям ПФК "Арсенал-Київщина" за незабутню зустріч з дітьми. #житифутболом і надихати наймолодших шанувальників – основна мета "Зіркових уроків футболу". Наступним містом, що зустрічало свято, став Маріуполь.

ПФК "Арсенал-Київщина" провів "Зірковий урок футболу" в білоцерківській школі №17 - изображение 6ПФК "Арсенал-Київщина" провів "Зірковий урок футболу" в білоцерківській школі №17 - изображение 7
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →