closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Чайка" — володар Кубку України серед аматорів 2013 року

"Чайка" — володар Кубку України серед аматорів 2013 року
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1944
0
За підсумками двох матчів фіналу розіграшу, СК "Чайка" з Києво-Святошинського району Київщини завоювала Кубок України серед аматорських команд 2013 року.
Маючи солідний гандикап у три м’ячі після першого фінального поєдинку у Петропавлівській Борщагівці, "Чайка" лише у додатковий час зуміла вибороти Кубок у "Єдності". Перебіг поєдинку змусив неабияк понервувати тренерський та керівний склад обох колективів, а також численних уболівальників обох команд. До речі, гості були забезпечені вагомою підтримкою більш, ніж сотні своїх прихильників, які прибули у Плиски на трьох автобусах зі звуковим акомпанементом та впевненістю у перемозі "Чайки".
І на протязі першого тайму для цього були всі передумови. Хоча "Єдність" й намагалася скоротити відставання, рахунок на табло не змінювався, аж поки на другій доданій остання атака господарів не закінчилася автоголом Трасковського.
Окрилена успіхом, "Єдність" з початком другого тайму значно додала і на 56 хвилині заробила право на 11-метровий. Його реалізував Дудник, який нещодавно вийшов на заміну. Після цього емоції з обох сторін почали зашкалювати. "Єдність" знову й знову безрезультатно атакувала, аж поки на другій хвилині компенсованого часу суддя з Харкова Сергій Скирда не зафіксував знову гру рукою гостей в їхньому карному майданчику. Холоднокровний удар Постолатьєва викликав бурю емоцій з обох сторін та продовжив фінал ще на 30 хвилин.
Однак перспектива втратити майже здобутий трофей згуртувала володарів Кубка Київської області й вони за рахунок злагоджених командних дій та особистої майстерності футболістів голами Медвідя і Богданова зняли всі питання про переможця двобою.
"Єдність" (с. Плиски Чернігівської обл.) — "Чайка" (Києво-Святошинський р-н Київської обл.) — 3:2 (1:0) (д.ч. — 0:2).
14.00. с. Плиски. Стадіон "Єдність". 1000 глядачів.
Голи: Дудник (56, з пенальті), Постолатьєв (90+2, з пенальті) — Трасковський (45+2, а/г), Медвідь (92), Богданов (115).
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →