closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Відкритий лист футболістів, тренерського штабу і персоналу ФК "Ронін" (Лісне)

Відкритий лист футболістів, тренерського штабу і персоналу ФК "Ронін" (Лісне)
Изменить размер a+ a-
3137
0

Відкритий лист футболістів, тренерського штабу і персоналу ФК "Ронін" (Лісне) до футбольної громадськості Київської області, Асоціації футболу Київської області, Асоціації аматорського футболу України та Києво-Святошинської Федерації футболу

Шановні вболівальники, футбольні функціонери та керівники!

Футбольний клуб "Ронін" (Лісне) влітку знайшов великі амбіції і серйозно видозмінився. Команду очолив досвідчений тренерський штаб на чолі з Денисом Хомутовим, перед яким було поставлено завдання - успішно заявити про себе в Кубку України серед аматорів і готувати команду до професійного рівня. Під це завдання президент клубу Алексей Мешков виділив серйозний бюджет, завдяки чому клуб став більш професійним і посилився рядом футболістів, за плечима яких були матчі в першій лізі чемпіонату України.

"Ронін" знайшов мету і став більш привабливим для вболівальників - своєчасно і в сучасному стилі працювали соціальні мережі на рівні команд УПЛ, з'явилися прямі трансляції матчів, розробники почали створення власного сайту. А головне, за "Ронін" потягнулися й інші - чемпіонат Київської області отримав привабливий вигляд.

Але хороша робота тренерського штабу, футболістів і персоналу була знівельована безвідповідальним ставленням до всіх працівників з боку президента - команда не отримує зарплату третій місяць. На сьогодні заборгованість із зарплати становить 2,5 місяця, також є борги по преміях.

У зв'язку з цим футболісти "Роніна" прийняли рішення бойкотувати тренування і матчі - протягом двох тижнів команда не тренується і навіть не має можливості їздити на тренування. Фінансування клубу президентом зупинено - як по зарплаті, так і по операційних витратах.

За більш ніж місяць тренерський штаб і футболісти "Роніна" так і не можуть зустрітися з Олексієм Мешковим. Зустрічі або переносяться, або постійно відкладаються. На матчі президент не приїжджає.

У зв'язку з цим, футболісти, тренерський штаб і персонал ФК "Ронін" закликають футбольну громадськість області втрутитися в ситуацію і допомогти вирішити фінансові проблеми, а також врятувати клуб від зникнення з футбольної карти області та зняття з турнірів.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →