closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 10-й тур. "Нива" відірвалася від опонентів

Чемпіонат Київської області. 10-й тур. "Нива" відірвалася від опонентів
Изменить размер a+ a-
244
0

Аматорська дружина з Бузової сьогодні не помітила чергового конкурента.

Феєрія в Михайлівці-Рубежівці

"Сокіл" і "Колос" не приховують сьогодні розчарування: одні були близькими до перемоги на фінішній прямій, інші мали знімати всі питання про переможця ще в середині другого тайму. Натомість задоволеними залишилися всі, кому небайдужа Київщина футбольна. Бо саме матч в Михайлівці-Рубежівці можна вважати своєрідною візитівкою нашого чемпіонату. Яскраве видовище з високим ігровим рівнем і дивовижними за красою голами на тлі арбітражу служителя футбольної Феміди міжнародного рангу.

"Колос" повів перед. Це Вдовика відгукнувся на передачу Здебського й буквально вколотив шкіряного в сітку. Ще за дві хвилини Здебський та Скороход організували нову результативну акцію, капітан пустоварівців "черпачком" закинув м’яча на хід Здебському і той майстерно подвоїв результат. Але потім настав час господарів поля. Скаскевич заробив одинадцятиметровий і розважливо зіграв на добиванні. Між епізодами за участі заслуженого ветерана відзначився голом юний Сіренко: він скористався помилкою голкіпера "Колоса". Нарешті під завісу атракційного дійства Вдовика головою переправив у сітку м’яча, що його подав Морозюк.

1:1 у пасиві фаворитів

Одразу два матчі скінчилися саме так — і в обох випадках постраждали кандидати в медалісти. "Джуніорс" оступився в Шпитьках, де статус господаря мав "Ронін". Дебютант виявився рівноцінним опонентом до перерви і повів лік голам у другому таймі, коли Грищенко скористався передачею Кривди зі штрафного. Надалі "Джуніорс" невпинно штурмував чужі володіння, однак спромігся лише на гол у відповідь. Це Нечай виявився найкмітливішим на добиванні.

А в Калинівці господарі, свідомо зігравши від оборони, взяли гору в першому таймі (Лебединець забив головою з подачі Герасименка) і терпляче тримали захист у другому, покладаючись ще й на міцність каркасу своїх воріт. "Дружба" забити більше одного разу не змогла. Зате має дякувати фортуні, що не пропустила в свої ворота під завісу, коли Бамбі забракло розважливості під час виходу сам на сам з голкіпером іменитих гостей.

А що решта?

"Нива" розгромила "Денгофф", який знову не зібрав оптимального складу і не зберіг достатньо сили на кінцівку безкомпромісної зустрічі. Знову забив Сомов і знову відзначилися джокери Зозуля та Рибцов. Аматорська дружина з Бузової веде перед, домігшись абсолютно найкращих показників у головних турнірних номінаціях. "Юніор" обіграв "Софію", і це вже нікого не дивує, бо таке трапляється другий рік поспіль. "Кудрівка" не мала надмірних клопотів у змаганні з ослабленим з огляду на першотаймове вилучення Гончарука "Межигір’я". А "Динамо" здобуло найпершу перемогу в регулярному сезоні в історичному дебюті молодого тренера Єрохіна.

Результати 10-го туру

СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) – ЮНІОР (Макарів) — 1:2 (Єрмак, 10 — Краснопір, 37, Гмизін, 85).

РОНІН (Лісне) – ДЖУНІОРС (Шпитьки) — 1:1 (Грищенко, 61 — Нечай, 77).

ГОРОДОК-1998 (Васильків) ДИНАМО (Фастів) — 2:3 (Півень, 14, Масальов, 62 — Валах, 12, пн, Афуваре, 18, Цап, 72, пн).

ФК КАЛИНІВКА – ДРУЖБА (Мирівка) — 1:1 (Лебединець, 26 — Недоля, 53).

СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) КОЛОС (Пустоварівка) — 3:3 (Сапоненко, 63, пн, Сіренко, 73, Скаскевич, 80 — Вдовика, 58, 89, Здебський, 60). Вилучення: Вдовика, 90.

КУДРІВКА (Ірпінь) МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — 2:0 (Лещенко, 33, пн, Здановський, 59). Вилучення: Гончарук (Межигір’я, 36).

НИВА (Бузова) – ДЕНГОФФ (Денихівка) — 5:1 (Таран, 21, Головатенко, 35, Миколаюк, 80, Сомов, 90, Зозуля, 90+3 — А.Ключик, 43).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →