closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 11-й тур. Сенсація в Кагарлику

Чемпіонат Київської області. 11-й тур. Сенсація в Кагарлику
Изменить размер a+ a-
737
0

Честолюбний новачок із Мирівки зазнав найпершої вищолігової поразки.

"Дружба" пропустила чотири голи від "Сокола", а в десяти попередніх зустрічах — порівняйте! — мала в пасиві лише три голи сумарно. Сказати, що мирівцям сьогодні дуже не поталанило, — можна. Бодай тому, що за рахунку 1:2 вони були насправді близькими до другого голу, однак шлях м’ячеві до воріт опонента перетнула стійка. І все-таки вирішальним став не фарт чи його відсутність. "Сокіл" грав так, наче це був його головний матч у житті. І в гостей все складалось якнайкраще! Голи Васильєва та Ломако виявилися взагалі зразково-показовими. Залишається лише дивуватися, чому "Сокіл" нездатний демонструвати такий футбол завжди…

"Денгофф" оговтався від оглушливої і не зовсім справедливої поразки на "Бузова Арені" (ні, "Нива" таки була чудовою!) доволі швидко. Сьогодні він не залишив жодного шансу "Софії". Стрілецький дубль Третяка, звично плідна (на жаль, не завжди останнім часом) активність Васильченка, дивовижний за виконанням результативний пас у розріз од Морозенка… Та все-таки складається враження, що розгром гостей міг бути менш болісним, якби не вони самі. Зайву та нічим невиправдану нервовість у дії "Софії" привнесли наставники команди своїми апеляціями до арбітрів ледь не після кожного свистка…

Персоналії одинадцятого туру — це передусім яскравий Шевчук, який оформив хет-трик. Або Нівальдо, його партнер по "Джуніорсу", який ефективно спробував сили як особливо грізний нападник. І, звичайно, легендарний стрілець Третяк — він відзначився двічі і поступово наближається до літописного рекорду Панфілова. Однак варто виокремити ще й універсала з "Юніора" Підоріна. Саме його асистентський дуплет — найефективніша допомога талановитим юнакам — спричинив ефектну перемогу макарівців над аматорами з Лісного.

Результати 11-го туру

ДЕНГОФФ (Денихівка) СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) — 5:1 (Третяк, 9, 39, пн, Васильченко, 21, Тищенко, 78, А.Ключик, 84, пн — Баранов, 54).

ЮНІОР (Макарів) РОНІН (Лісне) — 2:0 (Краснопір, 3, Калінін, 85). Вилучення: Коваленко (Ронін, 68).

ДЖУНІОРС (Шпитьки) – ГОРОДОК-1998 (Васильків) — 5:3 (Нівальдо, 15, 18, Шевчук, 21, 33, 41 — Масальов, 24, Музика, 42, 67).

ДИНАМО (Фастів) – ФК КАЛИНІВКА — 1:2 (Афуваре, 83 — Давидовський, 30, Євдокимчик, 43).

ДРУЖБА (Мирівка) – СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 2:4 (Правук, 34, Листопад, 64 — Васильєв, 22, Ломако, 32, 60, Бойко, 78). Вилучення: Куба (Дружба, 71).

КОЛОС (Пустоварівка) – КУДРІВКА (Ірпінь) — 2:1 (Кострома, 3, Чернишов, 60 — Гида, 1).

НИВА (Бузова) – МЕЖИГІРЯ (Нові Петрівці) — 4:2 (Головатенко, 4, Сомов, 13, Пономаренко, 18, у свої ворота, Коропецький, 68 — Шокун, 87, 89).

Турнірна таблиця

НАЙВЛУЧНІШІ: Іван Сомов (Нива) — 10 м’ячів, Сергій Третяк (Денгофф) — 9, Тимофій Листопад (Дружба), Нівальдо Родрігес (Джуніорс), Олександр Шарило (Дружба) — по 6.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →