closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 9-й тур. Двовладдя на вершині

Чемпіонат Київської області. 9-й тур. Двовладдя на вершині
Изменить размер a+ a-
710
0

Але тепер основні конкуренти помінялися місцями — першою стала "Нива".

Від Бузової до Кагарлика

"Нива" розгромила "Софію", "Дружба" ще до перерви забезпечила потрібний результат у матчі з "Городком". Обидва фаворити мали справу з опонентами, що тяжіють більшою мірою до турнірних підвалин, — звідси й перебіг подій, що не викликав сумніву в остаточному результаті. Та не лише ця подробиця поєднувала два видовища. І там, і там відбулися голи, що можуть претендувати на символічний титул найкрасивішого в сезоні. Ткаченко з "Ниви", отримавши пас од свого капітана на вході до чужих володінь, обійшов опонентів паралельним курсом до воріт, як заправський слаломіст і розстріляв ціль без супротиву. А Головко з "Дружби", заволодівши м’ячем далеко від бастіону "Городка", переграв на шляху до мети всіх, хто стояв навпроти — і не залишив бодай надії на порятунок голкіперу Тищенку. З-поміж інших подій виокремлю черговий гол Сомова — тепер одноосібного лідера гонки снайперів, п’ятий результативний удар універсала Листопада і диригентський дуплет яскравого хавбека Миколаюка.

Гучною була хіба що афіша

Центральний матч ігрового дня великих сподівань не виправдав, оскільки сили минулорічних медалістів сьогодні виявилися нерівними. "Денгофф" активно домінував, "Кудрівка" захищалася й хіба що зрідка загрожувала воротам нижчого за рангом. Розгром чинного чемпіона започаткував Дацюк, який відгукнувся на подачу Захарченка від лівої бічної лінії і завдав удару головою в оточенні двох оборонців, які залишилися в неприглядній ролі статистів. А ближче до кінця тайму Воробей, якому відпасував м’яча Дацюк, ударом метрів з 28 буквально вгатив шкіряного в сітку. Він же реалізував одинадцятиметровий, що був призначений арбітром за фол на Литвину. Двічі не забив у порожні ворота Третяк і схибили з вигідних позицій той же Дацюк та Рогульчик. А "Кудрівка" програла вперше в сезоні — і програла по грі.

І ще цікавинки

Основна подія дев’ятого туру відбулася на "Машинобудівнику", де "Динамо" вирвало нічию в "Роніна". Афуваре мав два дивовижні моменти: в одному — заробив одинадцятиметровий, а в іншому — перекинув м’яча над голкіпером, але запізнився до нього, бо захисники гостей виявилися напоготові. "Джуніорс" розгромив "Юніор", а Шевчук здійснив аж три результативні дії — він і справді неперевершений в умінні підігравати партнерам. Травневий новачок "Сокола" Ломако вистрілив дуплетом і вже має три голи в трьох матчах. А "Колос" оступився вдома, не забивши пенальті в особливо нервовому протистоянні з калинівцями.

Результати 9-го туру

НИВА (Бузова) – СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) — 4:0 (Ткаченко, 32, Сомов, 50, Зозуля, 76, Рибцов, 86).

ДЖУНІОРС (Шпитьки) ЮНІОР (Макарів) — 5:1 (Бондаренко, 17, Нівальдо, 34, пн, Ремезовський, 58, Васянович, 63, Димнич, 85, пн — Шалон, 56, пн).

ДИНАМО (Фастів) – РОНІН (Лісне) — 1:1 (Литвиненко, 58, пн — Ставничий, 75).

ДРУЖБА (Мирівка) – ГОРОДОК-1998 (Васильків) — 2:0 (Листопад, 28, Головко, 34).

КОЛОС (Пустоварівка) – ФК КАЛИНІВКА — 0:0. Нереалізований пенальті: Чернишов (Колос, 44).

МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) – СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 2:2 (Бикович, 35, Гончарук, 58, пн — Ломако, 56, 75, пн).

ДЕНГОФФ (Денихівка) КУДРІВКА (Ірпінь) — 3:0 (Дацюк, 6, Воробей, 42, 49, пн).

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →