closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Першість Київської області. 4-й тур. "Заспа" приспала "Кристал"

Першість Київської області. 4-й тур. "Заспа" приспала "Кристал"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
396
0

Ігрове протистояння третьої та четвертої за підсумками минулорічних змагань першолігових команд обернулося тріумфом нижчих за рангом гостей.

Яготин у зажурі

Хлопці з Козина навідалися на гостини до "Кристала" без основного бомбардира Соума. Однак звичного для матчів з яготинцями завзяття вони не забули вдома. Минулого року козинці розгромили "Кристал" у Козині з яскравим результатом 10:0. А тепер — забили "Кристалу" на виїзді п’ять м’ячів. Більше того, бронзовий призер зразка 2020 року взагалі жодного разу не взяв ворота гостей. "Заспа" підсолодила гірку пігулку конфузу господарів автоголом.

Очевидно, що "Кристал" потерпає від наслідків неякісної передсезонної підготовки. Бо вже давно зрозуміло, що надмірне захоплення змаганнями на майданчиках укорочених розмірів негативно позначається на функціональній та ігровій готовності класичної футбольної команди. Не дивуйтеся: футбол і футзал, або міні-футбол у нашому розумінні — це різні види спорту, що стає зрозумілим особливо тоді, коли футболісти повертаються з ігрових залів на велике поле вже в розпал весни, а там їх очікують команди, що й не залишали його взимку. З огляду на це, три поразки "Кристала" з узагальненим результатом 2:14 майже не дивують…

А що решта?

Схожа ситуація і в срібного призера з Бородянки, який далекий від оптимального рівня готовності з тієї ж причини: поліщуки замінили цілеспрямовану підготовку до регулярного сезону регулярними змаганнями на майданчиках укорочених розмірів. Однак тамтешні муніципали сьогодні таки спромоглися на прем’єрну перемогу — вона відбулася в четвертому турі. Допоміг швидкий гол Петрушенка. Натомість абсолютний новачок із Забір’я, який зіграв низку контрольних матчів і взяв участь у Меморіалі Кирсанова, виграв уже двічі. Сьогодні стрілецьким дуплетом потішив одноклубників і тренера Бабича перспективний Мацапула. А тим часом обидва лідери — СК "Гатне" та "Вертикаль-Обухів" — відсвяткували вже четверті перемоги підряд. Аматори з Гатного в особливо складному виїзді до Миронівки, де підопічним Балашева, скажемо відверто, поталанило, виграли на характері. А хлопці з Обухова безапеляційно переграли непоступливу Березань завдяки двом голам Бойка. "Вертикаль" уперше в історії награла на солідну безпрограшну серію. Браво, Містере Ніколайчук!

Результати 4-го туру

ПАРТИЗАН (Кодра) – ФК ІВАНКІВ — 10:1 (Обулор, 16, 54, Лазебний, 21, Никоненко, 26, 67, Корнієнко, 45, Давиденко, 58, 63, Осипенко, 78, Білявський, 81 — Адаменко, 76, пн).

КРИСТАЛ (Яготин) – ЗАСПА (Козин) — 1:5 (Ткаченко, 24, у свої ворота — Куцан, 15, Джерард, 47, 58, Демченко, 83, Барановський, 86).

ЗОРЯ МИРОНІВЩИНИ (Миронівка) – СК ГАТНЕ — 1:3 (Заєць, 28 — Рибцов, 60, Тарануха, 66, Шепель, 90, у свої ворота).

ВЕРТИКАЛЬ-ОБУХІВ (Обухів) – ДРУЖБА (Березань) — 3:1 (Бойко, 2, пн, 12, Чайка, 57, пн — Полуденний, 5, пн).

ВІКТОРІЯ (Забір’я) – АРДІС (Триліси) — 3:1 (Мацапула, 29, 40, Змієвець, 77 — Арт.Васильєв, 39).

АВАНГАРД (Бзів) – АЛЬЯНС (Бровари) — 3:1 (Онопченко, 11, Заяць, 61, пн, Килипенко, 89 — Яковенко, 30). Вилучення: Самар (Авангард, 45+1).

ФК БОРОДЯНКА – АРСЕНАЛ-МАЛА СНІТИНКА (Фастівська ОТГ-Фастівський район) — 2:0 (Петрушенко, 3, Титенко, 68).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →