closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 4-й тур. Маленький подвиг Ірпеня

Чемпіонат Київської області. 4-й тур. Маленький подвиг Ірпеня
Изменить размер a+ a-
683
0

Чемпіон області виграв у гостях, перебуваючи в меншості ледь не весь матч.

Десять ірпінських спартанців

"Кудрівка" переграла вищолігового новачка з Василькова. Нічого дивного? Формально — так. Але! По-перше, уже на п’ятій хвилині чинний чемпіон зостався в чисельній меншості. Здоренко "привіз" так званий фол останньої надії, що називається, на рівному місці — чи то вишколу хлопцеві забракло, чи то здорової впевненості в своїх силах. А по-друге, буквально ще за три хвилини номінальні господарі взагалі взяли ворота підопічних Протченка завдяки елементарному прострілу з правого флангу. На щастя, й ця команда з Ірпеня, як з’ясувалось, уміє тримати удар. Адже надалі події розгорталися зовсім інакше. Десять ірпінців не тільки вистояли, вони наполегливо шукали свого шансу в атаці — і таки знайшли його. Кушнір відновив рівновагу, виявившись найкмітливішим у центрі чужих володінь. А Гида та Продан, у вузькому часовому проміжку між першотаймовим фіналом та друготаймовим початком, оформили загальну вищість ослабленої лише кількісно команди, яка насправді була беззаперечно кращою, в особливі переможні цифри. Ця "Кудрівка" таки з характером!

Реанімація для "Колоса"

Два попередні матчі пустоварівська команда провела нижче своїх можливостей, так і не взявши чужих воріт. Відтак у Фастові емоційно пригнічений колектив мав пройти своєрідну атестацію на стійкість. Важке поле та палке бажання синьо-білих нарешті зійти з чорної смуги примножили клопоту гостям. Але на висоті становища виявився голкіпер Бондаренко, який вперше цього року з’явився на полі. Це його заслуга в тому, що "Колос" не пропустив — у першому таймі передусім і взагалі. В атаці, проте, не клеїлося, оскільки минулий матч нависав зловісним спогадом, який наче паралізував командні зусилля. Ситуацію змінила докорінно чоловіча розмова в роздягальні — на другий тайм вийшов уже справжній "Колос". Кострома поборовся за м’яч, а Скороход, опинившись першим на відскоці, бездоганно розстріляв ціль. Почин свого капітана підтримали Здебський, який технічно скористався чудовою передачею Бугаєнка, та Котов, який віртуозним ударом влучив у верхній кут воріт.

Перестрілка снайперів на незвичному тлі

Уже давно наша Вища ліга не мала такого зразково-показового стрілецького старту. Сомов з "Ниви" забиває чотири тури поспіль — його й досі не спроможні стримати захисники. Гида з "Кудрівки" не залишає поля без результативного удару в трьох останніх за часом зустрічах. А легендарний Третяк з "Денгоффа" відзначився голом у трьох поєдинках з чотирьох — і це в його 36-річному віці! Однак на цьому розкішному бомбардирському тлі ще чіткіше виокремлюються показники зовсім іншого змісту — протилежні в обопільному складі. "Софія", яка минулого року не відзначалася надійністю в обороні, тепер уже має три матчі без пропущених м’ячів. Це своєрідний клубний рекорд. А "Динамо", навпаки, чотири протистояння поспіль на старті чемпіонату програло з різницею в три та більше м’ячів. І це вже цілковитий ліговий антирекорд.

Результати 4-го туру

СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) – ДРУЖБА (Мирівка) — 0:0.

ДИНАМО (Фастів) – КОЛОС (Пустоварівка) — 0:3 (Скороход, 53, Здебський, 59, Котов, 75).

ДЖУНІОРС (Шпитьки) – МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — 4:2 (Рубльов, 9, Самбурський, 11, Димнич, 57, Нечай, 62 — Загородній, 4, пн, Шокун, 54).

ЮНІОР (Макарів) – ДЕНГОФФ (Денихівка) — 0:2 (Рогульчик, 13, Третяк, 31).

РОНІН (Лісне) – НИВА (Бузова) — 0:3 (Миколаюк, 37, пн, Сомов, 60, 73).

ГОРОДОК-1998 (Васильків) – КУДРІВКА (Ірпінь) — 2:3 (Морочило, 8, Джошуа, 90 — Кушнір, 28, Гида, 43, Продан, 50). Вилучення: Здоренко (Кудрівка, 5).

Арбітри Титов — Підпалий, Шпак. Спостерігач арбітражу Кіряхно.

ФК КАЛИНІВКА – СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 0:0. Вилучення: Мілютін (Калинівка, 78).

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →