closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Сергій Карпенко очолив "Ниву" (Бузова)

Сергій Карпенко очолив "Ниву" (Бузова)
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
545
0

Новим головним тренером "Ниви" з Бузової призначено Сергія Карпенка, який добре відомий на Київщини по роботі з "Авангардом" (Бзів).

Довідка: Карпенко Сергій Васильович - уродженець Київщини, місто Бориспіль. Народився 19 серпня 1981 рік (39 років). Провів понад 300 поєдинків на професійному рівні в чемпіонатах України (близько 50 матчів у вищій лізі). Виступав за такі клуби як: "Арсенал" (Харків), "Нафтовик -Укрнафта" (Охтирка), "Кривбас" (Кривий Ріг), "Титан" (Армянськ) та інші. В якості гравця - переможець першої ліги України - 2007. Тричі поспіль в якості тренера вигравав чемпіонат Київської області із "Авангардом" (Бзів) у 2017 - 2019 роках. Переможець кубка України серед аматорів 2019 року. Останнім часом Карпенко очолював ФК "Полісся" (Ставки), з яким в минулому році здобув бронзу чемпіонату Житомирської області та в рамках всеукраїнського кубка перетинався з "Нивою".

Цікавий той факт, що низка гравців основного складу "Ниви" вже добре знайома із новим тренером. Іван Сомов, Анатолій Таран, Василь Коропецький, Андрій Головатенко працювали під його керівництвом у "Авангарді". Сергій Зуєвич - у Ставках.

Перший поєдинок "Ниви" з Сергієм Карпенком на чолі припадає на цю суботу - це буде місцеве дербі проти "Роніна" з Лісного.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →