closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 3-й тур. Яскрава драма в Шпитьках

Чемпіонат Київської області. 3-й тур. Яскрава драма в Шпитьках
Изменить размер a+ a-
740
0

Віце-чемпіон області переграв бронзового медаліста, аж двічі поступаючись у рахунку по ходу зустрічі.

Виставка досягнень футбольного господарства

Саме так охрестили фахівці сьогоднішнє протистояння минулорічних медалістів у Шпитьках. Обидві команди продемонстрували футбол особливого змісту — найвищого. "Денгофф" цілковито нейтралізував "Джуніорс" тактично і більшу частину матчу контролював гру. Натомість "Джуніорс", ефективно використавши лаву запасних, додав обертів у другій половині другого тайму і буквально вирвав перемогу в особливо складному матчі. Переможним дуплетом під завісу дивовижно захопливого поєдинку вистрілив Рожок. Цікаво, що в обох епізодах асистентом виступив Нечай. Саме він і Самбурський ефектно пришвидшили груповий маневр "Джуніорса" на флангах, але не менший внесок у виграш екс-чемпіона зробив і Рубльов, який буквально замучив оборону денихівців рідкісним умінням чіплятися навіть за безнадійні м’ячі. Саме такі матчі й підвищують імідж Київщини футбольної. Браво!

Панфілов нагадав про себе

Переможний дуплет відбувся й на ірпінському "Чемпіоні", де гості з Василькова, граючи в чисельній меншості ледь не весь другий тайм, здобули історичну — найпершу! — перемогу в обласному чемпіонаті. "Городок-1998" зостався по ходу матчу без основного стража воріт і двічі поступався в рахунку, але не знітився, проявив характер і створив маленьке футбольне диво. Півень заробив одинадцятиметровий, який обернув на гол Старцев. А Панфілов, до речі — ще не зовсім здоровий, долучився до гри й справді віртуозно. Спочатку він забив з позначки. А вже в компенсований арбітром Дубиківським ігровий час, отримавши феноменально зручну передачу від Ковальчука, — забив ще й вирішальний м’яч. Показово, що недавній професіонал Панфілов догравав минулий рік у… "Соколі", однак переконати титулований сільський клуб у своїй корисності так і не зумів.

Ювілей на тлі парадоксу

Калинівці втретє поспіль обіграли "Софію" в обласних вищолігових перегонах. Либонь, цілком заслужено — називати три голи випадковістю все-таки неправильно. Однак саме господарі контролювали гру і м’яч — таким є парадокс ігрового сьогодення. Натомість муніципали з іншого берега Дніпра свої нагоди реалізували сповна. Правдивим героєм протистояння став екс-професіонал Кушка. 35-річний капітан гостей забив яскравий м’яч — ударом головою з подачі Давидовського. Цей гол став ювілейним — п’ятдесятим для вихованця калинівського футболу, першим тренером якого був Ігор Дрозд. Показово, що Кушка взяв безпосередню участь і в третій голевій акції ФК "Калинівка" — це після його штурмової атаки Боровик добив у сітку м’яча, що відлетів од голкіпера "Софії". Таки пам’ятний вечір для заслуженого ветерана Київщини футбольної.

Результати 3-го туру

СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) – ФК КАЛИНІВКА — 2:3 (Охременко, 25, Мельник, 71 — Давидовський, 7, пн, Кушка, 20, Боровик, 44). Вилучення: Давидовський (Калинівка, 90+6).

КОЛОС (Пустоварівка) – ДРУЖБА (Мирівка) — 0:2 (Степанюк, 12, у свої ворота, Листопад, 75, пн). Вилучення: Степанюк (Колос, 74).

МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) – ДИНАМО (Фастів) — 4:0 (Легута, 37, Бикович, 52, Мординський, 82, Саідкарімов, 90+1).

ДЖУНІОРС (Шпитьки) – ДЕНГОФФ (Денихівка) — 3:2 (Шевчук, 45, Рожок, 85, 90+2 — Захарченко, 32, Бровко, 48). Вилучення: Рафальський (Денгофф, 90).

Погорілий, Ремезовський-к, Васянович, Васильєв, Нестеренко (Чорномаз, 73), Осадчий (Стеценко, 72), Рожок, Шевчук, Димнич (Самбурський, 54), Бондаренко (Нечай, 72), Нівальдо (Рубльов, 54) — Семено, Рафальський, С.Ключик, Гаврилюк, Бровко, Солонина (Воробей, 42), А.Ключик-к (Корнейко, 74), Рогульчик (Тищенко, 46), Литвин (Васильченко, 46), Захарченко (Лагойко, 86), Третяк (Дацюк, 74).

НИВА (Бузова) – ЮНІОР (Макарів) — 1:0 (Сомов, 76).

КУДРІВКА (Ірпінь) РОНІН (Лісне) — 1:1 (Гида, 90+2 — Кульгук, 16).

СОКІЛ (МихайлівкаРубежівка) – ГОРОДОК-1998 (Васильків) — 2:3 (Лагі, 26, 58 — Старцев, 30, пн, Панфілов, 72, пн, 90+1). Вилучення: Тищенко (Городок, 53).

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →