closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. Анонс 3-го туру

Чемпіонат Київської області. Анонс 3-го туру
Изменить размер a+ a-
576
0

Центральний поєдинок ігрового дня зведе в очному протистоянні медалістів минулого сезону.

"Денгофф" і "Джуніорс" пов’язують не лише близькість на подіумі, а й особливо цікава подробиця, про яку починають потроху забувати на Київщині. Восени 2018 року велика група майбутніх шпитьківських зірок, очолюваних абсолютним дебютантом обласного чемпіонату Димничем, підсилила денихівську команду, що виступала під назвою ДГ "Шевченківське". Цілий десяток новобранців, серед яких були й імениті Максимов, Наконечний, Рубльов, Самборський, Сирота і Ситник, підігріли інтерес не тільки до колективу — до чемпіонату в цілому. Димнич увінчав дебют голом, а сільська дружина з оновленим складом виграла п’ять вищолігових зустрічей. Після того, як "легіон Димнича" перебрався ближче до столиці, протистояння "Денгоффа" та "Джуніорса" набули найпринциповішої затятості. В історичному балансі тепер перевага команди з Тетіївщини — три виграші та дві поразки в шести календарних матчах, м’ячі — 8:7. Більше того, "Джуніорс" не виграє в опонента уже три зустрічі поспіль.

ОЦІНКА ЕКСПЕРТА

Анатолій Сіденко, екс-чемпіон області, колишній гравець Вищої ліги України, тренер Академії футболу СК "Київ" (Київська область).

— Обидві команди вирізняються з-поміж інших не лише високоякісним, як для аматорського рівня, добором виконавців, а й організованістю. За матчами "Джуніорса" та "Денгоффа" цікаво спостерігати передусім фахівцям — таки є чому повчитися. Можливо, трохи бракує командам емоцій, бо недавні професіонали, до того ж — особливо досвідчені, намагаються грати зазвичай розсудливо. Як на мене, сили команд на сьогодні приблизно рівні, може дещо підприємливішим є "Джуніорс", але мінусом шпитьківським аматорів є надто солідний середній вік виконавців. А "Денгофф", організаційно та кадрово також високого рівня, та ще й неабияк підсилений останнім часом, ще не готовий морально бути фаворитом у зустрічах саме такого рангу — центральних у турі. Ставлю на нічию з невеликою кількістю забитих м’ячів, приміром 1:1.

Прогноз "КФ": 30-50-20.

Читайте також: Чемпіонат Київської області. 2-й тур. Виглядаючи лідера

ІНШІ МАТЧІ

СОФІЯ — ФК КАЛИНІВКА. Минулого року калинівці виграли обидва матчі з однаковим рахунком 2:1. Але цьогорічний чемпіонат "Софія" почала впевнено, що вселяє оптимізм у симпатиків команди.

Прогноз "КФ": 30-50-20.

КОЛОС — ДРУЖБА. Абсолютна прем’єра в історичних літописах опонентів.

Прогноз "КФ": 20-60-20.

МЕЖИГІР’Я — ДИНАМО. Торік обидві зустрічі залишилися за новопетрівцями — 1:0 і 3:1. Однак у міжсезоння склади суперників істотно змінилися, до того ж не в кращу сторону — тепер це матч потенційних аутсайдерів.

Прогноз "КФ": 30-60-10.

НИВА — ЮНІОР. Опоненти досі не знайомилися на турнірному рівні. Але зрозуміло, що можливості в них і справді різні.

Прогноз "КФ": 80-10-10.

КУДРІВКА — РОНІН. Чемпіон проти новачка в очному знайомстві.

Прогноз "КФ": 50-30-20.

СОКІЛ — ГОРОДОК-1998. Турнірний досвід у команд абсолютно різний, що й може стати вирішальним фактором у протистоянні.

Прогноз "КФ": 60-20-20.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →