closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Баварія" тепер не тільки з Мюнхена

"Баварія" тепер не тільки з Мюнхена
Изменить размер a+ a-
693
0

Цікаві новини надходять із Святопетрівського. Маємо надію, що в цьому сезоні в коло основних претендентів на "золото" Києво-Святошинської ліги повернеться місцевий футбольний клуб, але під новою амбітною назвою – "Баварія"! Минулими вихідними на стадіоні "Шкільний" відбувся черговий передсезонний товариський матч. В гості до "баварців" завітав минулорічний переможець першої ліги Київщини, чемпіон Кагарлицького району – "Дружба" (Мирівка). "Зелено-білі" в новому сезоні мають дебютувати у вищій лізі чемпіонату Київської області. З командою працює молодий фахівець Дмитро Чирикал, відомий в нашому районі за виступами в таких клубах як "Енергія" (Чабани) та "Зеніт" (Святопетрівське). Цікаво, що в складі "Дружби" в минулому сезоні виступало багато добре відомих нам футболістів, зокрема, воротар Андрій Брагінець, захисники Володимир Верхов та Максим Куба, півзахисники Дмитро Кульгук та Ярослав Намчук, а також універсал Павло Понежда. Саме з Павлом новий президент святопетрівського клубу "Баварія" (FC "Bavaria" Svyatopetrivske) Сергій Могиленко пов’язує сподівання на швидке створення конкурентної команди, яка б була здатна вже в перший рік свого існування штурмувати вершину районного чемпіонату. В товариській зустрічі проти "Дружби" Павло Понежда виконував функції головного тренера нового клубу.

27.03.2021, 10.00. Святопетрівське, стадіон "Шкільний".
"Баварія" (Святопетрівське) – "Дружба" (Мирівка) 1:2 (1:1)
Голи:
В.Колодяжний (35) - Т.Листопад (17, пенальті), О.Шарило (65)

"Баварія": Пославський, Біленко, Ятленко, Гагуха, Намчук, Скидан, Стребков, Колодяжний, Сірий, Остафійчук, Будзько. На заміну виходили Возний, Грачов, Левченко та гравці на перегляді. Тренер П.Понежда

"Дружба": Яковчук, Листопад, Миколайчук, Козлов, Бачинський, Овчинников, Недоля, Іванюк, Сотник, Шарило, Панічев. На заміну виходили Романов, Кучинський, Гончарук, Юзефович, Білоцерківець. Тренер Д.Чирикал

З перших хвилин "Дружба" взяла ініціативу до своїх рук. Гості обрали атакуючу тактику 3-5-2, намагалися діяти гостро і агресивно. Господарі відповіли цікавою тактичною побудовою 4-5-1 і прагнули до гри на контратаках. Вже в дебюті зустрічі захисник "Баварії" Дмитро Біленко мав чудовий шанс забити, але його удару головою після стандарту не вистачило точності. Він же невдовзі порушив правила у власному карному майданчику в боротьбі з хавбеком гостей Недолею. Досвідчений новобранець "Дружби" Тимофій Листопад (прийшов у команду з ЛНЗ Лебедин) з одинадцятиметрової позначки пробив бездоганно. Господарі відповіли точним ударом зі штрафного, який заробив Возний. За "Баварію" знову забив Володимир Колодяжний, який, нагадаємо, і тиждень тому відзначився дублем у ворота "Партизана". До кінця першого тайму хороший шанс був у Олега Будзька (в минулому сезоні грав за ФК "Гостомель"), але форвард господарів не реалізував вихід віч-на віч з харизматичним голкіпером гостей Юрієм Яковчуком. Друга половина матчу пройшла за обопільних атак, але удача посміхнулася гостям. Після прикрої "обрізки" в центрі поля Кучинський пройшов флангом і прострілив. На передачу від партнера відгукнувся Олександр Шарило і забив переможний гол для "Дружби". До кінця зустрічі у "Баварії" було кілька гарних нагод зрівняти рахунок, але гострі удари від Будзька та Колодяжного ліквідував голкіпер Романов, який у перерві замінив Яковчука, а постріл Стребкова прийняла на себе поперечина. У складі господарів сподобався своєю активністю фланговий оборонець Олег Скидан, який протягом матчу вміло захищався та встигав підтримувати атаку.

Павло Понежда поділився планами клубу щодо майбутнього сезону. За його словами президент "Баварії" Сергій Могиленко поставив перед командою наступні цілі: взяти участь в чемпіонаті та кубку Києво – Святошинської ліги (завдання – максимум – стати чемпіонами вищої ліги району), а також спробувати свої сили в кубку Київської області з футболу. Крім першої команди, буде функціонувати й друга – "Баварія-2", яка буде виступати в другому або третьому дивізіоні Києво – Святошинської ліги. В ній будуть виступати місцеві хлопці, які за своїм рівнем не матимуть змоги пробитися в першу команду. Серед амбітних планів нового президента – побудова кількох футбольних полів (можливо, в Святопетрівському або в селі Нове), адміністративного корпусу та створення дитячої академії клубу. Тим часом, продовжується кропітка робота по формуванню кадрового потенціалу та закладенню базису фізичної та тактичної підготовки команди. Відомо, що крім тих гравців, які вийшли в складі "Баварії" на матч з "Дружбою", тренерський штаб в складі Павла Понежди та Дениса Неведомського розраховує на таких відомих виконавців як атакувальний півзахисник, один з кращих гравців району, вихованець київського "Динамо" Ігор Рудюк (минулий сезон провів у складі переможця першої ліги нашого чемпіонату "Віннер" Боярка), опорний хавбек досвідчений Роман Баранович (СК "Ворзель", "Чайка" ПП Борщагівка, "Юніор" Макарів), фланговий нападник Едуард Ткаченко (ФК "Буча", "Джуніорс" Шпитьки, SC "Гатне"), вихованець ірпінського футболу форвард Юрій Щериця ("Джуніорс", "Колос" Пустоварівка) та досвідчений хавбек Андрій Мар’євич (ФК "Буча", "Рубін" Пісківка, "Меліоратор" Буча, "Беркут – Легіон" Бровари).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →