closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Кирсанова. У фіналі зіграють "Денгофф" і "Нива"

Меморіал Кирсанова. У фіналі зіграють "Денгофф" і "Нива"
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
701
0

"Денгофф" і "Нива" зійдуться в останньому матчі Меморіалу Кирсанова.

Реванш "Ниви"

Аматори Бузової сьогодні відігралися за прикру поразку від "Лівого Берега" на лютневому Меморіалі Щанова. Тепер "Нива" довела матч до заслуженої перемоги ще в ігровий час. Обидва голи стали реальністю після перерви і в обох випадках вони відбулися за стандартних ситуацій. На початку другого тайму Сомов, ефектно використавши подачу Миколаюка з кутового, головою спрямував м’яча в сітку. А вже в компенсований арбітром Скрипником ігровий час той же Сомов обернув на гол одинадцятиметровий, що його заробив технічний, чіпкий та наполегливий Зозуля. "Лівий Берег" став і справді гідним опонентом у півфіналі, діяв цікаво та різноманітно, самовіддано боровся до фінального свистка, однак поступився закономірно — "Нива" виявилася сильнішою.

Удача "Денгоффа"

У середині другого тайму денихівці програвали гостям з Луганщини два голи. "Будівельник" ефективно використав стрімкі набіги на чужу половину в зустрічних акціях і стандарти. "Денгоффу", навпаки, не таланило на вогневому рубежі, хоча загальна перевага команди Собковича була відчутною. Наші земляки відігралися в останні хвилини зустрічі. Відзначитися Бровку допоміг Марійко, Солонині — Тищенко. Післяматчева перестрілка, проте, почалася знову краще для лисичанців. Це Марійко, минулорічний князь стрільців обласного чемпіонату, змарнував першу спробу. Та надалі "Денгофф" уже був зібраним максимально — решту пострілів з позначки футболісти виконали влучно, та й голкіпер Семено парирував один одинадцятиметровий.

Результати 1/2 фіналу

БУДІВЕЛЬНИК (Лисичанськ) — ДЕНГОФФ (Денихівка) — 2:2 (Морев, 11, Лунін, 68 — Бровко, 81, Солонина, 87), серія пенальті — 2:4 (Мачулін, М.Пахолюк — Лагойко, Бровко, Тищенко, Бамба; не забили: Морев, Жданов — Марійко).

Майба, Рудницький, Харченко, Калюжний, Лунін, Чапала, Жданов, Гура (М.Пахолюк, 78), Зезюлін, Морев, Мачулін — Семено, Григорусь, Лагойко, Солонина, Бровко, Корнейко (Поспєлов, 56), Воробей (Тищенко, 72), Дацюк (Бамба, 64), Захарченко (Рогульчик, 46), Третяк (Марійко, 46), Дроздов (Васильченко, 56; Заїка, 78).

ЛІВИЙ БЕРЕГ (Київ) — НИВА (Бузова) — 0:2 (Сомов, 56, 90+6, пн).

НАЙВЛУЧНІШІ: Денис Балацький (Полісся) — 10 м’ячів, Сергій Шевчук (Джуніорс) — 5.

Наступний матч. ФІНАЛ. Денгофф — Нива. 27 березня, субота.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →