closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Чанових. 2-й тур. Дербі імені Пустовіта і нічийна дуель двох Володимирів

Меморіал Чанових. 2-й тур. Дербі імені Пустовіта і нічийна дуель двох Володимирів
Изменить размер a+ a-
801
0

Традиційний передсезонний турнір в Києво – Святошинському районі набирає хід. Відбулися матчі другого туру. Три поєдинки приймала "Козак Арена". Першими на поле стадіону в Петропавлівській Борщагівці вийшли господарі – юнаки "Чайки" та гостомельська "Кімерка". Підопічні Максима Головка здобули хорошу пресу в попередньому матчі з "Софією", але тоді їм не вдалося поповнити свій очковий доробок.

В матчі з гостомельцями все склалося: молодь "Чайки" не тільки показала змістовну та яскраву гру, але й "поклала на лопатки" досвідчену команду Олександра Венгера. 5:0 – це дійсно вражає. Звичайно, "Кімерка" грала з "листа", значно оновила склад, гостомельці лише виходять з "зимової сплячки", але це не применшує здобуток юнацького колективу Максима Головка. З перших хвилин господарі грали дуже злагоджено, мобільно та не за роками впевнено. І фізично, і тактично, вони повністю переграли опонента. Особливо запам’ятався своїми діями на полі технічний та швидкісний нападник "Чайки" Владислав Клименко, якому легко вдавалося розібратися з двома, а то й трьома захисниками "Кімерки".

Не відставав від нього ще один гравець атаки Максим Столяров. Здається, президент та тренерський штаб головної "Чайки", які були уважними глядачами на матчі, "взяли на олівець" кількох виконавців з юніорської команди. Поки що "Чайка U-17" є головним відкриттям стартових турів Меморіалу. Приємно дивують вихованці юнацької школи професійного клубу. Другий тур на груповому етапі Меморіалу Чанових розпочинався суботнім ранком на "Козак-Арені" у Петропавлівській Борщагівці поєдинком юнацької команди СК "Чайка" і гостомельської "Кімерки". Тиждень тому підопічні Максима Головка вже стартували на турнірі у матчі, в якому було забито сім голів (3:4 – борщагівці програли). А ось "Кімерка" вперше вийшла на футбольне поле не тільки на Меморіалі Чанових, а й взагалі у цьому році, тож цей факт мав зіграти не на користь гостей. До того ж вже на другій хвилині матчу номінальні і фактичні господарі поля відкрили рахунок. Це Максим Столяров втік на ворота "Кімерки", але переграти воротаря не зміг. Втім, м’яч від рук голкіпера опинився в ногах Владислава Клименка, який з лінії карного майданчика не схибив – 1:0.

Гості виклик прийняли і стали шукати власні нагоди у воріт "Чайки". Але саме в цьому компоненті гравцям "Кімерки" не вистачало саме ігрової практики. Також було помітно, що гості далекі від своєї ідеальної фізичної готовності. Тож, борщагівцям було не важко відбити кілька спроб суперника загострити гру. А потім "Чайка" знову перейшла до активних дій і гольові нагоди знову з регулярністю стали виникати у воріт гостомельців. В одній з атак борщагівців вдало підключився Богдан Романов і прицільно пробив з 18-ти метрів у дальній кут – 2:0.

До перерви "Чайка" мала забивати ще кілька разів, але Столяров і Клименко змарнували виходи сам-на-сам. В кількох моментах "Кімерку" врятував воротар. Проте, бажаного борщагівці все ж таки досягли на початку другого тайму. Максим Столяров з центра поля прокинув м’яча собі на хід, обігнав останнього захисника "Кімерки" і м’яко прокинув шкіряного повз воротаря у кут – 3:0. За великим рахунком цей гол вже можна було вважати переможним, адже гостям майже нічого не вдавалося попереду і відігратися по такій грі було неможливо. Так, гостомельці намагалися забити бодай один гол. Але захист "Чайки" справлявся зі своїми функціями, а у відповідь команда Максима Головка організовувала досить гострі випади. В одному з таких Владислав Клименко скористався помилкою суперника і з близької відстані переграв воротаря – 4:0.

Вже під завісу тайму м’яч ще одного разу побував у воротах "Кімерки". Андрій Боровський отримав шкіряного на лінії карного майданчику і невідпорно пробив у дальній кут – 5:0. Таким чином команда Академії СК "Чайка" і за рахунком, і по грі, здобула переконливу перемогу на Меморіалі Щанова, записавши у свій реєстр перші залікові бали. А для "Кімерки" нагода зробити це буде за тиждень, у наступній грі на турнірі.

Хороший бойок видали четверта та п’ята команди минулорічної першої ліги. І "Факел", і "Вишня" поки знаходяться в процесі підготовки до нового сезону, тому грали дещо експериментальними складами. В цілому суперники були гідні одне одного, і закономірним підсумком зустрічі мала бути нічия. Але реалізація цього дня була кращою у підопічних Юрія Миколаєнка. Вирішальними стали п’ять хвилин в кінці першого тайму. Спочатку навіс з правого флангу ефектно замкнув відомий форвард Владислав Литченко, який повернувся у Вишневе з лисичанського "Будівельника". А потім прикрою "обрізкою" гостомельців скористався Влад Карпук, який завершив точним ударом швидку "триходівку" партнерів по команді. В той же час "Факел", як мінімум, двічі до перерви "пробачив" вишнівчан. В другій половині зустрічі підопічним Ігоря Вакуленка вдалося скоротити рахунок до мінімуму – досвідченого форварда Олександра Омельянова "скосив" у власному карному голкіпер "Вишні" Артем Ковбасюк, а пенальті чітко реалізував Кирило Недождій. Проте більшого гостомельцям досягти не вдалося – важлива перемога "Вишні" у матчі з прямим конкурентом по "групі смерті".

Ще в одній зустрічі на "Козак Арені" суперники знаходилися в різних вагових категоріях. "Ронін", незважаючи на велику перевагу в класі, не зупинявся до фінального свистка, відправивши у ворота "Софії-2" одинадцять голів. "Пента – трик" на рахунку вихованця личанського футболу Дмитра Грищенка, дублем відзначився Максим Крук. Рахунок міг бути й більшим, але Артем Назаренко потужним ударом з пенальті струснув поперечину.

Два матчі суботньої програми відбулися на "Бузовій Арені". "Альтіс" з Копилова у важкій боротьбі, незважаючи на підсумковий результат 4:1, переміг непоступливий "Білгород". Старші за рангом лише наприкінці матчу дотисли опонента. Цікаво, що відкрили рахунок білогородці – красивим ударом відзначився досвідчений дебютант команди Євгена Майданова Олександр Піхур. Та й взагалі, "Білгород" протягом матчу володів ініціативою, атакував великими силами, а Копилів оборонявся та сподівався на контратаки. План Сергія Касіча спрацював. До перерви копилівцям вдалося вирівняти становище – пенальті реалізував Володимир Кос. А переможним став гол Олексія Бурдейного після красивого індивідуального проходу на початку другої половини зустрічі. Відзначимо також гол дебютанта "Альтіса" Вальтера Салуквадзе. В таборі команди з Копилова двоє досвідчених грузинських гравців - форвард Салуквадзе (36 років) та Гія Чаргазія (40 років) з’явилися цілком випадково – через "кумівство" в хорошому змісті цього слова. Тренерський штаб "Альтіса" розраховує, що віковий дует виконавців посилить конкуренцію за місце в основному складі.

І нарешті "Нива" з Бузової у світлі прожекторів переграла в місцевому "дербі" дмитрівський "Олімп" 4:0. Команда Олега Головієнка не змогла виставити на матч оптимальний склад, але спробувала чинити опір господарям. В першому таймі "Нива" лише раз змогла розпечатати ворота гостей. Дмитро Ширай ударом з далекої дистанції застав зненацька голкіпера "Олімпа". В другому таймі перевага "Ниви" стала суттєвішою. До пори, до часу команді Віталія Ємельянова не вдавалося забити - чого вартий лише момент Богдана Самотуги, коли одразу троє гравців "Ниви" викотилися на голкіпера "Олімпа" Дмитра Сороку, але той в самовідданому кидку забрав м’яча у ногах форварда. Але так не могло тривати довго. Олексій Шульга переправив м’яча ударом головою у ворота після чудового навісу Віталія Ємельянова зі стандарту. Потім був дубль – два у виконанні Дмитра Ширая – він знову "розрядив свою пушку" з-за меж карного майданчика. І нарешті після передачі Назара Гаркуші точним ударом метрів з вісімнадцяти відзначився Олександр Джевага. Фаворити впевнено крокують по турнірній дистанції.

В неділю кількома матчами завершився другий тур групових перегонів. У вечірньому слоті відбулися два матчі на гостинній "Бузовій Арені". Авторитетний "Сокіл" здобув упевнену перемогу, вже другу поспіль на турнірі – цього разу над ФК "Гореничі". Це було "дербі" імені Олександра Пустовіта, адже з іменем досвідченого капітана "Сокола" пов’язані крайні гучні титули колективу з села Гореничі. Саме з Пустовітом у складі команда Володимира Іванова здобувала звання чемпіонів та володарів кубка нашого району. Суперники показали толерантну, сповнену поваги один до одного, гру. В ФК "Гореничі" продовжується становлення оновленого колективу. В складі багато юнаків, з якими працює досвідчений тренер Владислав Гуменюк. Серед потенційних новачків клубу відзначимо дебют за новий клуб 22-річного півзахисника Дмитра Басалкевича, відомого за виступами в "Меліораторі" (Буча) та "Агролайфі" (Попільня). В "Соколі" на перегляді знаходиться велика група нових гравців. Багато з них взяли участь у звітному матчі. Зокрема, досвідчений голкіпер Сергій Сафронов (екс – "Вертикаль" Обухів, "Беркут-Легіон" Бровари, "Десна" Погреби, "Фаворит" Требухів) та гравці ланки атаки – нігерійські форварди 20-річний Сілас Обулор (екс-"Джуніорс" Шпитьки) та 28-річний Крістіан Афуваре (екс – "Олімпік" Кропивницький, "Динамо" Фастів). Саме вони й принесли перемогу "Соколу" своїми влучними ударами: Сілас відзначився "дублем" в першому таймі, а Крістіан довершив справу після перерви. Також відзначимо довгоочікуване повернення на поле Олександра Сухенка, який з осені перебував у лазареті клубу з Михайлівки Рубежівки.

Омолоджений колектив Олександра Паламарчука не мав проблем в матчі зі "Шпитьками". Гатненці ще в першому таймі відвантажили супернику п’ять голів на будь-який смак. Справедливості заради, варто сказати, що "Шпитьки" вийшли на поле "Бузової Арени" в дещо експериментальному складі. Зокрема, не змогли взяти участь в матчі лідери команди Шелудько, Космідайло, Шут, Панфілов та інші. Натомість, дебютували в колективі Ігоря Курзи кілька молодих новачків, маловідомих широкому футбольному загалу. Звісно, за таких обставин сподіватися на позитивний результат в матчі проти "зіркового" колективу з Гатного шпитьківчанам годі було й сподіватися. Але свій привід для радості вони мали - гол престижу з пенальті забив капітан "Шпитьок" Євген Данилюк, а одинадцятиметровий удар заробив юний вихованець шпитьківського футболу Микола Панасюк. В складі підопічних володаря кубка УЄФА Миколи Іщенка на поле "Бузової Арени" також вийшло кілька новачків, але на відміну від суперників усі вони мають гучне футбольне ім’я. Наприклад, форвард Ростислав Тарануха. 24-річний вихованець ДЮСШ "Динамо" (Київ) свого часу вважався "золотим талантом" українського футболу, залучався до юнацької та молодіжної збірної України, пограв за дубль київського "Динамо", став чемпіоном юнацької ліги УЄФА 2016 року, ФК "Суми", "Кремінь" (Кременчук), "Полісся" (Житомир), "Черкащину" (Черкаси). Вже з першого матчу за нову команду Ростислав узявся до важливої роботи – забивати голи. Його дубль забезпечив комфортну перевагу над "Шпитьками". А почин зробив кращий гравець Києво – Святошинського району в сезоні 2019 року Віталій "Ракета" Костенко двома точними пострілами вже в дебюті поєдинку. Свій автограф у воротах Олександра Глушковського залишили й два інших потенційні новачки гатненців – досвідчений гренадер – опорник Михайло Денисов та молодий перспективний "вінгер" Андрій Євтушок.

Нарешті великий футбол повернувся на стадіон "Центральний" у Вишневому. Першими на поле "Мекки Києво – Святошинського футболу" вийшли гравці "Старої Боярки" та "Софії". В першому таймі молодші за рангом чинили гідний опір іменитому супернику і завершили його з почесним рахунком 1:1. На швидкий гол фоварда "софіївців" Артема Охременка (здається, звичка пропускати на перших секундах вже стає візитною карткою "СБ") точним ударом відповів хавбек Артур Кулініч. Однак, після перерви все стало на свої місця. Початок розгрому поклав досвідчений граючий тренер "Софії", колишній професіонал Віктор Мельник, а останній, шостий, гол забив з пенальті грузинський воротар, кращий голкіпер Меморіалу Чанових 2018 року Григорій Копаліані. В складах обох команд були помічені дебютанти. За "СБ" зіграв один з кращих оборонних гравців Києво – Святошинської ліги, переможець першого дивізіону в складі боярського "Віннера", відомий також за виступами в боярському "Арсеналі" Віталій Корчинський. А "Софія", яка, схоже, затіяла кадрову революцію, представила цілу групу потенційних новачків. Зокрема, це відомі в нашому районі за виступами в СК "Білгород" (Білогородка), вихованці київського футболу захисник Валерій Шило та нападник Вячеслав Гераскевич, досвідчений 32-річний атакувальний хавбек Артем Кравчук ("Інтер" Боярка, "Грань" Бузова, ФК "Вишневе", "Нафком" Бровари, "Єдність" Плиски, "Украгроком" Головківка, "Вишня" Вишневе, "Беркут-Легіон" Бровари), вихованець київського "Арсеналу" 27-річний хавбек Сергій Каркошкін ("Арсенал" Київ, "Десна" Чернігів, "Джуніорс" Шпитьки, "Діназ" Вишгород), вихованець київського ДЮСШ-15, 23-річний хавбек Олександр Долгоп’ятов ("Металіст" Харків – дубль, "Чайка" ПП Борщагівка, "Рубікон" Київ, "Десна" Погреби, "Діназ" Вишгород, "Базис" Кочубіївка), 21-річний вихованець ставищанського "Любомира" Володимир Ткаленко та 20-річний вихованець мелітопольського футболу Денис Бикович (екс-"Прогрес" Крюківщина) та 21-річний вихованець київського "Локомотива" Максим Вінниченко.

Єдина поки що нічия на турнірі була зафіксована в "дербі" між ФК "Вишневе" та "Прогресом" з Крюківщини. Тепер це клуби не тільки сусіди по квартирам в першій лізі, а й представляють одну ОТГ. Перший тайм пройшов за переваги господарів поля – вишнівчан. Вони більше атакували за рахунок більш мобільних дій середньої лінії. Особливо виділявся Соломон Егбо, без якого команду Володимира Шумунова вже неможливо уявити. Проте, довгий час небезпечних моментів у грі суттєво бракувало. Деяку небезпеку несли стандарти, але воротар крюківщинців непогано діяв на виходах. Як завжди, вдало керував захистом капітан Максим Оленковський. Створювали тиск господарі, а рахунок відкрили гості. Після прикрої "обрізки" в центрі поля двоє гравців "Прогреса" втекли в швидку контратаку, обігралися між собою, і досвідчений Микола Обіюх елегантним ударом перекинув темношкірого голкіпера вишнівчан Грейта Дігборі, який вийшов уперед в надії першим встигнути до м’яча. Одразу по перерві господарям вдалося відновити рівновагу. По суті, "Прогрес" "привіз" гол сам собі. Захисники крюківщинців "загралися" біля власного карного майданчика, а Дмитро Недогибченко таких "вольностей" не пробачив – він перехопив м’яча і технічно переграв голкіпера. Як і в першому таймі, ініціативою й далі володіло "Вишневе". Проте, особливих дивідендів з цього не мало. В матчі було багато "фолів", які суттєво збивали ритм гри, а сильний вітер заважав тримати потрібний темп. І все ж ендшпіль поєдинку виявився результативним. У вишнівчан пройшла атака правим флангом. Нівалдо Родрігеш, який вийшов на заміну, "шведою" технічно "вирізав" пас в центральну зону карного майданчика "Прогресу", в яку вчасно увірвався всюдисущий Соломон Егбо. "Удар короток – і м’яч у воротах"! Здавалося, що цей успіх стане вирішальним у грі, але іншої думки були підопічні Володимира Петровського. "Прогрес" зумів врятуватися за рахунок фінішної навали на ворота Грейта Дігборі. Гості отримали право на стандарт з лівого кута, пішла подача в карний майданчик, голкіпер вишнівчан невдало вибив м’яча кулаками, акурат - в ноги супернику. Той в дотик пробив, і круглий з рикошетом залетів у ворота. Ось таке спасіння від Олексія Шевчука. В тренерській дуелі двох Володимирів – бойова нічия…

Результати 2-го туру

Група А.

06.03, 12.15. ПП Борщагівка, "Козак Арена".
Арбітри: М.Мельниченко (Ірпінь), О.Бучаков (Крюківщина), М.Костюренко (Буча)
"Факел" (Гостомель) – "Вишня" (Вишневе) 1:2 (0:2)
Голи:
К.Недождій (52, пенальті) – В.Литченко (32), В.Карпук (35)

"Факел": Бурдейний, Лагута, Недождій, Мовляйко (Козирь,46), Пищик (Мартиненко,46), Міка Етіньє, Богров (Цюпяк,46), Юрчук (Журавель,46), Кушнерик (Кучма,46), О.Омельянов (Є.Омельянов,78), Нікітюк (Мазурчак,85). Тренер І.Вакуленко

"Вишня": Довнар (Ковбасюк,46), Шевченко, Оникієнко, Христюк, Топчій (Скрипка,72), Малков, Донченко (Попадюха,66), Ант.Захарченко (Тичина,61), Кухарець (Голота,46), Карпук, Литченко. Тренер Ю.Миколаєнко

06.03, 14.30. ПП Борщагівка, "Козак Арена".
Арбітри: О.Бучаков (Крюківщина), М.Мельниченко (Ірпінь), М.Костюренко (Буча)
"Софія-2" (Софіївська Борщагівка) – "Ронін" (Лісне) 0:11 (0:4)
Голи:
Д.Бобошко (7, автогол), Д.Грищенко (11,43,51,59,76), М.Крук (41,48), О.Ставничий (58), Д.Тулін (70), Є.Корсун (74). На 47-й хвилині А.Назаренко (Р) не реалізував пенальті

"Софія-2": Бровчук, Міхієнков (Старостюк,70), Ніколенко, Ільченко (Коломієць,46), Бугера (Пляц,81), Бобошко (Стахов,46), Мухчун (Шульженко,65), Пилипенко, Кравченко (Щербак,74), Хомко (Комаров,25), Турченко. В.о. тренера І.Корж

"Ронін": Куриленко (Пількевич,46), Коваленко, Герасименко (Скала,46), Крючков (Татарук,46), Городенко (Тулін,46), Назаренко, Литвишко (Ставничий,46), Буханевич (Корсун,46), Крук (Шиндир,60), Кривда (Самусенко,46), Грищенко. В.о.тренера Д.Кулик

06.03, 18.15. Бузова, "Бузова Арена".
Арбітри: Д.Мельниченко (Ірпінь), Д.Козлов (Гостомель), Д.Авдишев (Київ)
"Нива" (Бузова) – "Олімп" (Дмитрівка) 4:0 (1:0)
Голи:
Д.Ширай (35,73), О.Шульга (57), О.Джевага (77)

"Нива": Яковенко (Байдюк,46), Шуліпа, Бондар (А.Гаркавенко,72), Кот (Журавель,77), О.Гаркавенко (Ємельянов,46), Ширай (Приходько,81), Банішевський (Сергієнко,46), Самотуга (Брюзгін,78), Гаркуша, Т.Сорока (Джевага,42), Коба (Шульга,46). Тренер В.Ємельянов

"Олімп": Д.Сорока, Богданов, Скуратов, Коваленко, Кисіль, Головієнко (Ковалевський,74), Прокопчук, Климанов (Костюк,70), Костюкевич, Гавалешко, Ковтун. Тренер О.Головієнко

Група В.

06.03, 16.00. Бузова, "Бузова Арена".
Арбітри: Д.Мельниченко (Ірпінь), Д.Козлов (Гостомель), Д.Авдишев (Київ)
"Білгород" (Білогородка) – "Альтіс" (Копилів) 1:4 (1:1)
Голи:
О.Піхур (33) – В.Кос (43, пенальті), О.Бурдейний (52), В.Салуквадзе (84), А.Тарасюк (90+3)

"Білгород": Шайда, Яловенко, Лінський (Суворов,77), Радчук, Кулик, Миткалик (Майданов,73), Піхур (Проценко,56), Ковальов (Бугаєнко,21), Ганзевич, Федірець, Лісовенко. Тренер Є.Майданов

Альтіс: Нічик, С.Муха, О.Муха, Депутат, Кос (В.Касіч,75), Расюк (Кохан,67), Бурдейний (Строгонов,81), Горовенко (Салуквадзе,51), Рудобаба, Суханов, С.Горбецький (Чаргазія, 66, Тарасюк,81). Тренер С.Касіч

07.03, 14.00. Вишневе, "Центральний".
Арбітри: С.Карташов (Вишневе), В.Дуднік (Забір’я), А.Дмитренко (Вишневе)
ФК "Вишневе" - "Прогрес" (Крюківщина) 2:2 (0:1)
Голи:
Д.Недогибченко (46), С.Егбо (78) – М.Обіюх (36), О.Шевчук (90+2)

"Вишневе": Дігборі, Ходоровський, Яременко (Алексєєв,87), Козенко (Сокур,46), Маринич (Дуглас,56), Літаш, Егбо, Недогибченко, Ігбе (Нівалдо Родрігеш,46), Лисенко (Аль-Юссуфі,56), Огунбона. Тренер В.Шумунов

"Прогрес": Афанасов, Оленковський (Микитенко,56), Гаргола, Човча, Кузнецов (Джапа,75), Лаптєв, Ткачук, Шевчук, Рак (Олефір,46, Толочко,70), Варіжук, Обіюх (Помазанов,46). Тренер В.Петровський

07.03, 18.15. Бузова, "Бузова Арена".
Арбітри: О.Приймак (Дмитрівка), О.Піхур, Д.Авдишев (обидва – Київ)
СК "Шпитьки" - SC"Гатне" 1:7 (0:5)
Голи:
Є.Данилюк (60, пенальті) – В.Костенко (12,18), Р.Тарануха (17,31), А.Євтушок (34), М.Денисов (75), А.Давиденко (89)

"Шпитьки": Глушковський, Рога, Басік (Потоцький,46), Данилюк, Небір (Панасюк,46), Бушило, Михальченко (Нагорний,46), Безсмертний (Олійник,65), Дударенко (Войтенко,46), Полос, Швагер. Тренер В.Михальченко

"Гатне": Балашев (Пазенко,46), М.Іщенко, Морозов (А.Іщенко,46), Є.Костенко (Брильов,70), Грива (Могила,70), Денисов, Євтушок, Остролуцький, В.Костенко, Романчук (Давиденко,46), Тарануха. Тренер М.Іщенко

Група С.

06.03, 10.00. ПП Борщагівка, "Козак Арена".
Арбітри: А.Снімщиков (Київ), О.Бучаков (Крюківщина), М.Костюренко (Буча)
"Чайка U-17" (Петропавлівська Борщагівка) – "Кімерка" (Гостомель) 5:0 (2:0)
Голи:
В.Клименко (2,73), Б.Романов (22), М.Столяров (54), А.Боровський (75)

"Чайка U-17": Шпаченко, Скворцов (Боблак,35), Шакун, Олешко (Боровський,63), Д.Калиновський, Романов, Кочубинський, Самодейко, Кірносов (Баринов,61), Клименко, Столяров (І.Калиновський,68). Тренер М.Головко

"Кімерка": Савельєв, Д.Венгер (Дектярьов,46), Применко, Яковенко, Махов, Орлов (Туркін,61), Некрашевич, Черевніченко, Гаєвський (Іманов,61), Джес Нумбі, Лувамба (Сітамбі,46). Тренер О.Венгер

07.03, 18.15. Бузова, "Бузова Арена".
Арбітри: О.Піхур (Київ), О.Приймак (Дмитрівка), Д.Авдишев (Київ)
"Сокіл" (Михайлівка Рубежівка) – ФК "Гореничі" 3:0 (2:0)
Голи:
С.Обулор (24,34), К.Афуваре (78)

"Сокіл": Толєбаєв (Сафронов,46), Сорока (Бойченко,46), Пустовіт (Скаскевич,46), Паламарчук (Власенко,46), Андрейчиков (Лагі,46), Валага (Мамчур,46), Дюпюі, О.Сіренко (Ромарік,46), Байдалук (Афуваре,46), Гассама, Обулор (Сухенко,80). Тренер О.Самченко

"Гореничі": Батрак, Самощенко, Гнип (Микитенко,52), Парубець, Аверін, Турчанов, Коваль (Тимченко,52), Гмизін, Басалкевич (Зурігат,52), Кухаренко (Познацький,46), Троцько (Авакян,46, Пивовар,72). Тренер В.Гуменюк

07.03, 11.00. Вишневе, "Центральний".
Арбітри: В.Дуднік (Забір’я), С.Карташов, А.Дмитренко (обидва – Вишневе)
ФК "Стара Боярка" - "Софія" (Софіївська Борщагівка) 1:6 (1:1)
Голи:
А.Кулініч (17) – А.Охременко (1), В.Мельник (47), О.Долгоп’ятов (62), В.Гераскевич (76), А.Кравчук (81), Г.Копаліані (86, пенальті)

"СБ": Сивенко, П.Вергелес, Пазюк, Бредіхін (Харченко,56), Лапа, Е.Вергелес, Корчинський, Хруленко, Цингарюк, Макухін, Кулініч (Погорілий,70). Тренер К.Лахтадир

"Софія": Копаліані, Шило, Берсан (Кравчук,78), Панченко, В.Мельник (Семикін,56), Каркошкін (Бульбін,56), Охременко, Бикович (Вінниченко,78), Долгоп’ятов, Ткаленко, Гераскевич. Тренер А.Маткевич

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →