closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Кирсанова. 1-й тур. Сенсація на Лівому Березі

Меморіал Кирсанова. 1-й тур. Сенсація на Лівому Березі
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
671
0

Сьогодні відбулися перші матчі в усіх попередніх групах і визначилися перші герої традиційного турніру.

Лідер і на полі лідером

Найпомітнішим у стартовій зустрічі "Джуніорса" з "Колосом" був очільник іменитої шпитьківської команди. Напівоборонець Димнич відзначився голом і двома результативними передачами. Він забив особливо видовищно — в один дотик ледь не з лінії штрафного майданчика і в протихід голкіперу. А ще — допоміг відзначитися влучними пострілами Бондаренку та Купрію… Назагал ігрова перевага "Джуніорса" була беззаперечною: команда й справді на ходу, добре зіграна і награна. А "Колосу", який тільки починає готуватися до регулярного сезону і зіграв лише кілька контрольних матчів, примножила різномітні клопоти та труднощі ще й одверто куца лава запасних.

Третяк і досі голодний до гри

Легендарний стрілецький сотник Київщини футбольної сьогодні започаткував ігровий розгром "Вікторії" голом уже на шостій хвилині. На цьому 36-річний снайпер не заспокоївся і за дві хвилини до фіналу подвоїв індивідуальний стрілецький показник. Екс-професіонал майже всю кар’єру аматора провів у "Любомирі". Але коли ставищенці підвищилися рангом, іменитий ветеран вимушено змінив клуб. Минулого року він став обласним чемпіоном і клубним князем стрільців у "Кудрівці". А до нинішнього сезону — наполегливо готується з "Дружбою". Мирівська команда стала півфіналістом Меморіалу Щанова та гучно заявила про себе на Меморіалі Кирсанова. Тренер Чирикал у пошуках оптимального складу переглядає нових виконавців. Започаткував особистий стрілецький реєстр у "Дружбі" й авторитетний Листопад, який свого часу двічі поспіль ставав найвлучнішим на Меморіалі Макарова. Однак Третяк готовий конкурувати за місце в основі з будь-ким, оскільки на Київщині він ще не сказав останнього слова.

Оновлена "Кудрівка"

Чемпіон області проатестував вищолігового новачка з Василькова насправді суворо. "Кудрівка" забила чотири сухі м’ячі. Та не варто шукати серед ірпінських голеадорів знайомі за минулорічними звершеннями імена. Бо сьогодні "Кудрівка" зіграла під проводом молодого тренера Протченка на капітанському містку. Важко сказати, як розгортатимуться події надалі, але тепер чемпіонська дружина вочевидь має приірпінський кадровий варіант. З яскравими місцевими легендами — Іващиком і Трофименком — у складі. Особливо приємно, що саме вони й започаткували розгром "Городка". Тож і не дивно, що в яскравому гурті першотурових героїв я виокремлюю всю команду. А в ній широко знаного за виступами в юніорському "Діназі" Шамрая, спроможного стати лідером і в оновленій "Кудрівці". Як і знаного ще кілька років тому професіонала Тарануху, динамівця та збірника, якому "Кудрівка" сьогодні надала шанс реанімувати змагальну кар’єру.

Результати 1-го туру

КОДЮСШ-17 (Щасливе) — НИВА (Бузова) — 0:2 (Миколаюк, 43, Зозуля, 79).

КОЛОС (Пустоварівка) — ДЖУНІОРС (Шпитьки) — 1:6 (Бугаєнко, 64 — Бондаренко, 3, 37, Шевчук, 9, Димнич, 25, Купрій, 42, 44).

ВЕРТИКАЛЬ-ОБУХІВ (Обухів) — ЮНІОР (Макарів) — 0:1 (Петрушенко, 67).

КУДРІВКА (Ірпінь) — ГОРОДОК-1998 (Васильків) — 4:0 (Трофименко, 34, Іващик, 48, Тарануха, 81, Шамрай, 85).

ДРУЖБА (Мирівка) — ВІКТОРІЯ (Київ) — 10:2 (Третяк, 6, 88, Бачинський, 27, Сотник, 37, 47, Кучинський, 38, Миколайчук, 62, Білоцерківець, 85, Листопад, 87, Куцан, 90 — Шумейко, 56, Дотарі, 85).

ЛІВИЙ БЕРЕГ (Київ) — ПОЛІССЯ (Ставки) — 1:2 (Акименко, 12 — Балацький, 59, пн, Панфілов, 69).

БУДІВЕЛЬНИК (Лисичанськ) — ПОЛІССЯ-2 (Ставки) — 3:2 (Петрук, 45, Власов, 58, пн, Солонина, 81 — Поляков, 6, Нобільський, 21).

ДЕНГОФФ (Денихівка) — МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — 2:0 (Рогульчик, 22, Заїка, 90+2, пн). Нереалізований пенальті: Васильченко (Денгофф, 65).

ЄДНІСТЬ (Київ) — МЕРКУРІЙ (Київ) — 0:1 (Стрілець, 7).

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →