closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Чанових-2021 сурмить збір

Меморіал Чанових-2021 сурмить збір
Изменить размер a+ a-
442
0

Києво-Святошинська районна федерація футболу запрошує команди взяти участь у щорічному, вже одинадцятому за ліком, турнірі пам’яті видатних українських голкіперів – Віктора Гавриловича і Віктора Вікторовича Чанових. Планується, що на старт змагань вийдуть 24 команди, які на першому етапі будуть розподілені на чотири групи. За підсумками групового етапу, який пройде за круговою системою, по дві найкращі команди з кожного секстету вийдуть у чвертьфінал, а далі – за олімпійською системою, себто на вибування.

Матчі будуть проходити лише по вихідним дням. За планом, турнір розпочнеться 27 лютого і завершиться орієнтовно 28 березня. Наразі свою участь у Меморіалі Чанових підтвердили п’ятнадцать команд, а саме: "Софія" (Софіївська Борщагівка), "Хотів", "Нива" (Бузова), "Нива-2" (Бузова), "Ронін" (Лісне), "Факел" (Гостомель), "Сокіл" (Мих.Рубежівка), "Олімп" (Дмитрівка), "Прогрес" (Крюківщина), "Софія" (Софіївська Борщагівка), "Білгород" (Білогородка), "Гатне", "УФАМ" (Білогородка), "Стара Боярка" (Боярка), "Чайка" (П.П.Борщагівка), "Шпитьки".

Читайте також: "Сокіл" (Михайлівка-Рубежівка) - переможець Меморіалу Чанових

Нагадаємо, що минулорічним переможцем турніру став "Сокіл" з Михайлівки-Рубежівки, який у фіналі з рахунком 1:0 переміг "Ниву" (Бузова).

Телефон для довідок: 093-209-30-81.

Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →