closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Джуніорс" (Шпитьки) - переможець Меморіалу Макарова-2021

"Джуніорс" (Шпитьки) - переможець Меморіалу Макарова-2021
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1196
0

Сьогодні відбувся фінальний матч двадцять шостого сезону представницького зимового турніру на Київщині.

"Джуніорс" програв перший тайм безапеляційно. ЛНЗ, виконуючи передматчевий план Юрія Бакалова, перекрив усі зони і не дав можливості "Джуніорсу" знайти шляхи до володінь команди з Лебедина. Не скажу, що ЛНЗ був беззаперечним, але гол виявився насправді тільки один. Це Доронін, капітан аматорів з Лебедина, завдав результативного удару в середині першого тайму. По перерві гра вирівнялася, а ближче до середини другого тайму ігрова та територіальна перевага "Джуніорса" стала беззаперечною. За чотири хвилини до фінального свистка Самбурський, отримавши передачу від Бондаренка, завдав удару з гострого кута і встановив рівновагу — 1:1. А в серії післяматчевих одинадцятиметрових "Джуніорс" використав усі можливості — на відміну від ЛНЗ, який змарнував два шанси. Хлопці з Черкащини здалися на милість переможця. Відтак чинний віце-чемпіон Київської області вдруге поспіль завоював основний приз Меморіалу Макарова.

Урочиста церемонія, що пройшла за участі легендарного футболіста, віце-президента УАФ Анатолія Дем’яненка, Першого віце-президента Української асоціації футболу Вадима Костюченка та Голови Київської обласної асоціації футболу Андрія Засухи, була яскравою та неповторною. Провів її заслужений журналіст України Валерій Валерко. Найкращим стрільцем Меморіалу Макарова зразка 2021 року став Євген Співак із "Олімпії", а найкращим гравцем — Сергій Рожок із "Джуніорса". Спеціальний приз КОАФ дістався Євгенові Панченку з ЛНЗ — найкращому воротареві Меморіалу Макарова зразка 2021 року.

МЕМОРІАЛ МАКАРОВА-2021. ФІНАЛ. 9 лютого, вівторок

ЛНЗ (Лебедин) — ДЖУНІОРС (Шпитьки) — 1:1 (Доронін, 23 — Самбурський, 86), серія пенальті — 2:4.

Пенальті забили: Євдокимов, Бурлін — Бондаренко, Ремезовський, Лящук, Рожок.

Пенальті не забили: Норенков, Кос.

Панченко, Насонов, Сафонов, Кошелюк, Клюс (Бурлін, 90), Доронін-к (Пиріг, 72), Євдокимов, Сторчоус (Коц, 60), Котляр (Замуренко, 66), Норенков, Пучковський. Тренер Юрій Бакалов — Рум’янцев, Ремезовський-к, Васянович, Васильєв, Лящук, Осадчий, Рожок, Купрій (Нечай, 69), Димнич (Рубльов, 31), Шевчук (Самбурський, 27), Бондаренко. Тренер Максим Трусевич.

Арбітри Денис Шурман — Світлана Грушко, Віктор Аврамчук — Павло Якименко. Спостерігач арбітражу Вадим Шельменко.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →