closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Меморіал Макарова-2021. 4-й тур. Стовідсотковий "Лівий Берег"

Меморіал Макарова-2021. 4-й тур. Стовідсотковий "Лівий Берег"
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
895
0

Група "Б" першою вичерпала сьогоднішню програму і завчасно визначилася з призовим квартетом. Останнім до стикового раунду пробився минулорічний переможець першості Київщини. "Дружба" з Мирівки в особливо складній боротьбі вирвала три очки в юніорів "Колоса", котрі фрагментами переважали суперника і справді мали симпатичний ігровий вигляд. Далося взнаки оперативно здійснене поповнення мирівської команди шістьма новачками. Один з них — Юзефович, відомий за виступами в "Межигір’ї" (нинішній турнір він починав у "Поліссі") — забив єдиний м’яч, опинившись в потрібному місці під час розіграшу кутового.

"Олімпія" знову виявилася результативною в останній десятихвилинці, коли Малик скористався з подачі кутового, а Співак ефектно зіграв на добиванні. Минулорічний фіналіст очікувано вийшов до чвертьфіналу як найрезультативніша команда цьогорічного змагального циклу, залишивши за бортом стикового раунду новачка з Лісного.

А тим часом у столиці місцева міжусобиця назвала дострокового переможця попередньої стадії. "Лівий Берег", абсолютний новачок з особливо зірковим складом, обіграв професійний "Рубікон", укомплектований поки що дублерами, і вийшов до чвертьфіналу з першого місця. Співаков, подовживши політ м’яча, поданого Кривошеєнком із стандарту, влучним ударом головою, став ситуативним лідером стрільців молодої київської команди на Меморіалі Макарова. Натомість рубіконівський легіонер Бі Нене змарнував одинадцятиметровий і відпустив у відрив Співака з "Олімпії" в гонці снайперів усього турніру.

Основний поєдинок у групі "А" виправдав усі сподівання тих, хто насамперед цінує зміст у футболі. Обидві команди продемонстрували гру, близьку до відповідника з офіційних змагань. Єдине, чого, можливо, бракувало, то це гостроти в атаці: моментів і справді виявилося замало. Долю зустрічі вирішив яскравий гол Купрія. Технічний хавбек, один з найкращих у столичному регіоні, прийняв м’яча, надісланого йому Рубльовим, на груди і, уникнувши захисних лещат опонентів, ударив у дальній кут. "ЛНЗ" мав шанс поновити рівновагу наприкінці, коли не порозумілися голкіпер і захисник наших земляків, але "Джуніорс" і на цей раз уник неприємностей, залишившись єдиною командою групи, що й досі не пізнала гіркоти поразки.

Битва за місце в призовому квартеті між "академіками" та "Софією", яку підсилив особливо досвідчений захисник Козленко, була напруженою, з обопільними шансами, але цілком логічно завершилася виграшем юних киян. У другому таймі підопічні тренера Сіденка виявилися свіжішими, що й не дивно, якщо звернути увагу на куцу лаву запасних у тренера Маткевича. Спочатку, правда, Валієв змарнував одинадцятиметровий, але ще за кілька хвилин Шталтовний, відгукнувшись на подачу кутового, головою забив переможний м’яч і поховав ілюзорні надії "Софії" на чвертьфінальну путівку.

Вольова перемога "Ниви" над "Поліссям" — 3:1 після пропущеного від легендарного Панфілова голу на початку зустрічі — означає, що хлопці з Бузової продовжують боротьбу за першість у групі, а титуловані футболісти з Житомирщини до чвертьфіналу не потрапили.

Отже, у п’ятницю чотири команди — "Полісся", "Софія", "Ронін" і "Колос" — уже виступатимуть без турнірних ілюзій, розраховуючи лише на престижність результатів.

Результати 4-го туру

ГРУПА "А". АФ СК КИЇВ — СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) — 1:0 (Шталтовний, 71). Нереалізований пенальті: Валієв (Київ, 64). Арбітр Євген Горбенко.

ЛНЗ (Лебедин) — ДЖУНІОРС (Шпитьки) — 0:1 (Купрій, 59). Арбітр Сергій Задиран.

ПОЛІССЯ (Ставки) — НИВА (Бузова) — 1:3 (Панфілов, 16 — Пілявський, 29, Сомов, 40, Захаревич, 81). Арбітр Владислав Грицай.

Турнірна таблиця групи А

Наступні матчі. 5 лютого, п’ятниця: АФ СК Київ — ЛНЗ, Джуніорс — Полісся, Нива — Софія.

ГРУПА "Б". ОЛІМПІЯ (Савинці) — РОНІН (Лісне) — 2:1 (Малик, 80, Співак, 88 — Дероган, 81, пн). Арбітр Олександр Сахно.

КОЛОС (Ковалівка) — ДРУЖБА (Мирівка) — 0:1 (Юзефович, 65). Арбітр Олександр Титов.

ЛІВИЙ БЕРЕГ (Київ) — РУБІКОН (Київ) — 3:1 (Запорожан, 35, пн, Співаков, 65, Малишкін, 77 — Шут, 78). Нереалізований пенальті: Бі Нене (Рубікон, 57). Арбітр Дмитро Кутаков.

Турнірна таблиця групи Б

Наступні матчі. 5 лютого, п’ятниця: Ронін — Колос, Рубікон — Олімпія, Дружба — Лівий Берег.

Найвлучніші: Євген Співак (Олімпія) — 5 м’ячів, Бі Нене (Рубікон) — 4.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →