closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Тернопільської області-2021 пройде у трьох лігах

Чемпіонат Тернопільської області-2021 пройде у трьох лігах
Изменить размер a+ a-
848
0

Такі основні теми були розглянуті на організаційній нараді за участю потенційних учасників чемпіонату Тернопільської області 2021 року, яка відбулася сьогодні, 29 січня, під головуванням керівника Асоціації футболу Тернопільщини Тараса Зіновійовича Юрика.

Представникам командам були запропоновані так звані "маяки" за якими проходитиме підготовка до нового футбольного сезону. Тарас Юрик запропонував повернутися до проведення футбольних змагань на Тернопільщині у трьох лігах, як це було в 2019 році. Дві ліги (вищу і першу) сформують команди, які у них виступали минулого року, а також отримали право за регламентом підвищитися в класі.

За попередніми напрацюваннями вищу лігу сформують команди: "Агрон" (Великогаївська громада), "Медобори" (Зелене), "Збруч" (Підволочиськ), "Дністер" (Заліщики), "Зоря" (Хоростків), "Агронива" (Тернопіль), "Колос" (Бучач), "Рідна Борщівщина" (Борщів), "Поділля" (Васильківці), ФК "Нараїв". Решта команд за попередніми планами гратимуть у першій лізі: ФК "Трибухівці", "Вікнини" (Вікно), "Нива" (Підгайці), "Колос" (Зборів), "Нива" (Городниця), "Кристал-U-19" (Чортків), "Хатки" (Бережани-Саранчуки). Відкрите питання по командах з Мельниці-Подільській та Острову (Тернопільський район). А другу лігу сформують новачки: ФК "Збараж", "Поділля" (В. Березовиця), ФК "Плотича" (Білецька громада), ФК "Скалат-ОТГ", ФК "Вишнівець", ФК "Присівці" (Зборівський район), "Колос-Бровар" (Сидорів), команди з Кременця та Копичинців.

Зауважимо, що це поки попередні прикидки поділу команд на ліги, адже ряд колективів повідомили Асоціацію футболу Тернопільщини, що кінцеве рішення щодо участі в чемпіонаті області буде прийнято в найближчий час. Відповідно остаточний склад учасників у кожній лізі буде прийнято на наступній підсумовій нараді, яка відбудеться в 10-х числах березня. За основу братимуться ліги з кількістю команд: вища – 10-ть, перша і друга – мінімум по вісім.

Також піднімалося питання щодо покращення якості відео зйомок матчів, а також обов’язкових прямих трансляцій на Ютуб-каналі домашніх поєдинків команд вищої обласної ліги. Ряд команд підняли слушне питання покращення спортивної інфраструктури, зокрема, щодо якості футбольного газону та наявності роздягалень.

Поки не визначилася кінцева кількість команд, не названо конкретної дати початку чемпіонату області 2021 року, орієнтовно йдеться про 20-ті числа квітня, з врахуванням погодних умов.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →