closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Кудрівка" (Ірпінь) - чемпіон Київської області

"Кудрівка" (Ірпінь) - чемпіон Київської області
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
2125
0

Фінішував ювілейний, уже 85-й чемпіонат Київщини. Новим тріумфатором у столичному регіоні став ірпінський футбольний клуб "Кудрівка". В Калинівці яскравий колектив, організований українським меценатом Романом Солодаренком, обіграв "Асканію-Флору", яка боролася до фінального свистка і провела завершальну десятихвилинку на чужій половині поля. Золоті м’ячі забили плеймейкер Валько та правий хавбек Порохня, а в ролі результативних асистентів виступили Кубенко та Грищенко.

А тим часом особливо затятою виявилася фінішна боротьба за титул обласного віце-чемпіона. Трійка претендентів, як і слід було чекати, зіткнулася з особливими труднощами. "Джуніорс" у Макарові програв перший тайм, "Денгофф" у Денихівці врятував очко вже в компенсований арбітром ігровий час, а "Десна" взагалі програла в рідних стінах аутсайдеру з Фастова. Цікаво, що хлопці зі Шпитьків усі м’ячі забили з другого поверху, причому "постачальниками снарядів" стали гравці різних амплуа — оборонець Леонідов, хавбек Нечай та Шевчук, який найбільшою мірою був налаштований на атаку. Денихівці, що знаходилися найближче до подіуму перед стартовим свистком, програли дебют, упродовж якого філігранною майстерністю відзначився неперевершений дует Окодува — Захарченко, а відігралися виключно завдяки неабиякому таланту Марійка, унікальною за технікою виконання передачею якого сповна скористався бомбардир Дацюк. А в Погребах значно сильніші господарі, судячи з усього, повірили в успіх ще до початку матчу — надалі їм просто забракло шапок, аби закидати завзятих опонентів з Фастова.

Найвищої похвали заслуговують Володимир Мельник і його до краю ослаблений кадрово (і не тільки!) "Беркут-Легіон", який зостався вірним Грі попри всі труднощі, а "Межигір’я" та "Софія", вийшовши на фінішну пряму далеко не в однаковому настрої, дограли неоднозначний турнірний сезон і справді гідно. Як і "Колос", до речі, що нарешті потішив у Броварах іскрометним футболом усю Пустоварівку.

А втім, особливої подяки за вірність Футболу заслуговують в цей особливо складний рік усі команди та всі вищолігові футболісти, котрі зіграли календарний цикл од свистка до свистка без жодної неявки.

Результати 22-го туру

АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) — КУДРІВКА (Ірпінь) — 1:2 (Лебединець, 80 — Валько, 39, Порохня, 41). Арбітр Дмитро Кузовлєв.

МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) — 1:1 (Кошляк, 12 — Охременко, 18, пн). Арбітр Сергій Задиран.

ДЕСНА (Погреби) — ДИНАМО (Фастів) — 1:2 (Слюсар, 40 — Сітяшенко, 15, Афуваре, 46). Арбітр Георгій Дьомін.

БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — КОЛОС (Пустоварівка) — 1:6 (Давіденко, 48, пн — Зозуля, 40, Кацалап, 43, 82, Бугаєнко, 46, 54, Бичков, 85). Арбітр Валерій Іващенко.

ДЕНГОФФ (Денихівка) — СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 2:2 (Марійко, 18, пн, Дацюк, 90+3 — Окодува, 6, Захарченко, 23). Арбітр Микола Балакін.

ЮНІОР (Макарів) — ДЖУНІОРС (Шпитьки) — 1:3 (Васянович, 42, у свої ворота — Васянович, 53, Рубльов, 68, Шевчук, 84). Вилучення: Микитенко (Юніор, 57). Арбітр Володимир Устименко.

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)
1Артур Марійко СК "Денгофф"21 (4)
2Андрій Зозуля "Колос"14 (3)
3Богдан Рубльов "Джуніорс"13
4Володимир Ткач "Межигір`я"12
5Євген Воробей "Десна"11 (3)
6Ярослав Шалон СК "Юніор"11 (5)
7Сергій Шевчук "Джуніорс"10 (1)
8Павло Дацюк СК "Денгофф"10
9Сергій Третяк "Кудрівка"9 (2)
10Костянтин Захарченко СФК "Сокіл"9 (1)
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →