closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

"Юність" (Верхня/Нижня Білка) – чемпіон Львівщини

"Юність" (Верхня/Нижня Білка) – чемпіон Львівщини
Источник фото:
кнопка перехода
Изменить размер a+ a-
1177
0

У фіналі чемпіонату Прем'єр-ліги Львівської області серед дорослих команд сезону 2020-го року "Юність" із Верхньої та Нижньої Білок розгромила "Миколаїв" і втретє поспіль здобула чемпіонство.

Стадіон імені Богдана Маркевича, Винники.
"Юність" (Верхня/Нижня Білка) – ФК "Миколаїв" 3:0
Голи:
Набізада (28; 90+1); Равлик (54).

"Юність": Жук Андрій, Гаврушко Іван (Занько Максим, 90+3), Шарабура Микита, Білий Роман, Федорів Володимир (Карвацький Андрій, 90+2), Гордійчук Павло (Богданов Микола, 81), Гладкий Володимир (Курилишин Андрій, 86), Равлик Віталій, Набізада Омар (Лебеденко Андрій, 90+2), Дмитрух Віталій, Панасюк Олег (Фітель Олександр, 90+3)
Головний тренер: Богдан Костик.

"Миколаїв": Бурмас Мар'ян, Гурський Андрій, Стасишин Назар (Оленич Андрій, 82), Іванишин Павло, Оприск Роман (Федина Іван, 67), Коваль Григорій, Сагайдак Андрій (Давидяк Мар'ян, 90+2), Юськевич Іван (Щурко Віталій, 85), Баранець Борис (Грица Ярослав, 58), Баранець Григорій (Клим Богдан, 61), Синишин Ігор (Бердей Юрій, 70)
Головний тренер: Іван Шуга.

Арбітр: Юрій Можаровський.
Асистенти арбітра: Ростислав Якимик, Юрій Ковальчук.
Резервний арбітр: Андрій Смольський.
Спостерігач арбітражу: Ярослав Грисьо.
Арбітр СВА: Роман Блавацький.
Спостерігач арбітражу СВА: Андрій Шандор.

Завдяки Львівській Асоціації футболу вболівальники змогли побачити вирішальний поєдинок у боротьбі за золоті медалі у прямій багатокамерній телетрансляції із передматчевими та післяматчевими студіями й футбольними експертами.

А подивитися було на що. Номінальні господарі активно розпочали і вже на стартових хвилинах заробили декілька перспективних штрафних на лівому фланзі, але пробили зі стандартів у руки голкіперу "Миколаєва" Мар'яна Бурмасу.

На 16-ій хвилині зустрічі досвідчений Володимир Федорів вистрілив із лінії штрафної площі в кут воріт – Бурмас на місці. А на 28-ій хвилині Назар Стасишин утратив м'яч, Олег Панасюк миттю підхопив кулястого, вирвався на оперативний простір і віддав передачу на Омара Набізаду, який відкрив рахунок – 1:0.

Пропущений гол розбудив миколаївців. Вони активно насідали на ворота суперника, створюючи гострі моменти, але надійно в рамці діяв Андрій Жук. Тож до перерви результат на табло не змінився.

На другий тайм "білки" вийшли теж серйозно налаштованими і в його дебюті подвоїли свою перевагу. На 54-ій хвилині Віталій Равлик після прострілу партнера розрядив гармату з меж карного майданчика – 2:0.

Аби врятувати ситуацію, футболістам "Миколаєва" потрібно було забивати щонайменше двічі, однак підопічні Івана Шуги доволі блідо виглядали в атаці. Щоправда, номінальні гості мали хороші нагоди, щоби забити. Так, під завісу другого тайму Андрій Сагайдак поцілив у поперечину, а Юрій Бердей пірнув рибкою й підступно пробив головою – Жук урятував.

Натомість у компенсований час "хвостаті" довели справу до розгрому. Равлик віддав на забігання реактивному Панасюку, Олег втік від Івана Федини і віддав передачу Набізаді. Омар без проблем оформив дубль, відправивши шкіряного в порожні ворота – 3:0.

Таким чином "Юність" декласувала конкурента в боротьбі за "золото" і третій сезон поспіль стала чемпіоном Львівщини.

Перший заступник Голови Львівської Асоціації футболу Ярослав Грисьо і заступник Голови Львівської Асоціації футболу Ростислав Заремба під розсип конфеті на спеціально спорудженому подіумі урочисто нагородили золотими медалями й ексклюзивним кубком тріумфаторів обласного чемпіонату. Команда з Миколаєва отримала срібні медалі й кубок за друге підсумкове місце.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →