closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 19-й тур. Штовханина в чемпіонській гонці

Чемпіонат Київської області. 19-й тур. Штовханина в чемпіонській гонці
Изменить размер a+ a-
930
0

За чотири тури до фінішу вищолігових обласних перегонів у групі лідерів стало до болю тісно.

В Лютежі головні конкуренти "Кудрівки" розіграли міжусобицю на високому професійному рівні — організовано та непоступливо. Обидві команди максимум уваги приділили обороні та руйнівній роботі, зосередивши наступальні зусилля на стандартних ситуаціях. Загрози, звісно, виникали й безпосередньо з гри, напруженої, непоступливої та динамічної. "Межигір’я", навіть залишившись уже в першій чверті матчу без травмованого бомбардира Ткача, могло забити принаймні двічі, а "Денгофф", якщо бути точним — Рафальський, перевірив на міцність каркас чужих воріт. І все-таки гості завдали вирішальних ударів якраз із стандартів. Спочатку Васильченко подав штрафний і молодший з Ключиків головою продовжив політ м’яча до сітки. А потім Рафальський, який сьогодні був опорником, заробив одинадцятиметровий, а Марійко матеріалізував удар у переможний гол. Господарі відзначилися в стрімкій акції з вертикальним акцентом, наступним фланговим проходом і зручною прострільною передачею Кириченка, яку сповна використав штурмовик Долженко.

Осічка "Межигір’я" виявилася на руку насамперед "Кудрівці", яка бездарно розтринькала дорогоцінні очки в Макарові. Лідер вийшов проти знекровленого відсутністю кількох стрижневих виконавців "Юніора", змушеного до того ж задіяти на воротах польового гравця, з очевидним бажанням закидати аутсайдера шапками — і поплатився. Гості били в каркас, у пристосованого гокліпера Малиновського, у "молоко" — куди завгодно, тільки не в сітку. Більше того, змарнувавши з десяток нагод і зоставшись у чисельній більшості, ірпінці ще й могли пропустити під завісу матчу, збившись на горезвісну навалу. Шапкозакидацький настрій зіпсував ірпінській команді, по-сучасному організованій, забезпеченій усім необхідним і неабияк укомплектованій, шанс піти у відрив…

"Джуніорс" обіграв сусідів, оформивши два хет-трики: Шевчук — стрілецький, Рубльов — за системою "гол плюс пас". А вже в компенсований арбітром ігровий час Нечай по-хокейному збільшив перевагу, скориставшись відчайдушним підключенням голкіпера суперників Копаліані до стандарту в чужих володіннях. "Десна" переграла броварських аматорів завдяки дуплету Костроми, а "Динамо" взагалі створило сенсацію, вигравши в "Сокола" на виїзді — дивовижний за технікою виконання гол провів юний Олішанський.

Яскравим героєм атракційного матчу в Калинівці став екс-професіонал Прокіпчук. Ярослав і справді зіграв сьогодні натхненно, вище будь-яких похвал. Він і м’яч забив, і видав розкішну голеву передачу Лебединцю. Таким робом люблячий син привітав з ювілеєм свого найвірнішого уболівальника — маму.

Результати 19-го туру

АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) — КОЛОС (Пустоварівка) — 2:0 (Лебединець, 31, Прокіпчук, 78). Арбітр Олександр Титов.

СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — ДИНАМО (Фастів) — 0:1 (Олішанський, 69). Арбітр Катерина Усова.

ДЖУНІОРС (Шпитьки) — СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) — 5:3 (Шевчук, 22, 25, 50, Рубльов, 52, Нечай, 90+1 — Цой, 15, Криворучко, 57, Охременко, 78). Арбітр Євген Горбенко.

ЮНІОР (Макарів) — КУДРІВКА (Ірпінь) — 1:1 (Шалон, 61, пн — Щедраков, 63). Вилучення: Микитенко (Юніор, 70). Арбітр Андрій Федорук.

МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — ДЕНГОФФ (Денихівка) — 1:2 (Долженко, 44 — С.Ключик, 43, Марійко, 64, пн). Арбітр Сергій Задиран.

БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — ДЕСНА (Погреби) — 1:2 (Шорников, 89 — Кострома, 12, 74). Арбітр Михайло Родіоненко.

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)
1Володимир Ткач "Межигір`я"12
2Богдан Рубльов "Джуніорс"11
3Андрій Зозуля "Колос"9 (3)
4Ярослав Шалон СК "Юніор"9 (3)
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →