closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

ФК "Глибока" – володар Кубка Чернівецької області

ФК "Глибока" – володар Кубка Чернівецької області
Изменить размер a+ a-
674
0

Вперше в історії буковинського футболу фінал Кубку Чернівецької області приймала Вижниця. Відбулося це в межах програми розвитку футболу на території Буковини, яку кілька років тому започаткувала Асоціація футболу Чернівецької області.

Якщо позаминулого року фінальна кубкова гра відбулася в Кіцмані під час святкування Дня міста, а минулого року фінал Кубку відіграли під час аналогічного свята у Глибоці, то цього року кубковим центром стала гірська Вижниця.

Отже, у фіналі Кубку Чернівецької області-2020 з футболу зустрілися УСК "Довбуш" і ФК "Глибока". Глибочани у півфіналі Кубку у двох нелегких матчах у відчайдушній боротьбі здолали ФК "Чагор", а от "Довбушу" дещо "пофартило": суперник довбушівців "Старий Вовчинець" на домашню гру після гостьової поразки 0:4 не вийшов, і, таким чином, "Довбуш" у напівборотьбі став переможцем своєї півфінальної пари.

"Довбуш" розпочав фінальну гру завзято і на 21 хвилині відкрив рахунок. Це зробив Артем Меркушов. Зрозумілим є прагнення команди саме цього року виграти все, що можливо, оскільки УСК "Довбуш" у 2020 р. відсвяткував своє 100-річчя, але з цим зовсім не були згодні ані гравці, ані керівництво "Глибоки".

Глибочани виглядали у цьому фіналі нічим не гірше за "Довбуш" і досягли свого на 79 хвилині: Максим Соломян рахунок у грі зрівнює, за 11 хвилин, що залишилися, жодна з команд більше відзначитися не змогла і доля фіналу плавно перейшла у додатковий час.

Переможну крапку в матчі поставив лідер атак "Глибоки" Тарас Анжієвський. За 7 хвилин до кінця другої додаткової п’ятнадцятихвилинки він забив другий м’яч "Глибоки" у грі та приніс перемогу своїй команді у фіналі Кубку області-2020.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →