closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Дніпропетровської області. 6-й тур. "Скорук, "Павлоград" та "Тополь" не помічають своїх суперників

Чемпіонат Дніпропетровської області. 6-й тур. "Скорук, "Павлоград" та "Тополь" не помічають своїх суперників
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1489
0

"Скіф" (Дніпро) — ФК "Павлоград" — 1:6 (0:2)

Скіф на волосинці тримається в Суперлізі, так як у команді просто немає фінансування… Але хлопці налаштовані оптимістично і шукають спонсора, щоб продовжити свої виступи в найсильнішому турнірі області. Дніпряни не змогли нав’язати конкурентну боротьбу павлоградцям, пропустивши від підопічни Андрія Ільяшова 6 м’ячів. Хет-триком відзначився лідер команди — Андрій Скарлош. Але в кінці матчу Чорнобай Святослав підсолодив гірку пігулку, забивши гол престижу…

ФК "Скорук" (Томаківка)— "Авангард" (Покров) — 7:0 (2:0)

Несподіваний результат матчу… У серпні команди грали в Суперкубку на рівних, зігравши основний час внічию, але ось у вчорашньому матчі боротьби не вийшло. Так, пів тайму була конкурентна боротьба, в якій господарі виглядали трохи краще суперника, який намагався вколоти разючими контратаками. Але тиск "Скорука" все ж приніс свої плоди і активний Роберт Моланго відкриває рахунок в матчі красивим ударом головою майже в саму дев’ятку воріт Лутая. До слова, Данило в цій грі був не схожий на самого себе, граючи часом нервово біля своїх воріт, що передалося і на хлопців по команді. Тому підтвердженням гол Артема Перебори, який пробив безхитрісно, ​​в ближній кут, але кіпер "Авангарда" не виручив — 2:0! У другому таймі "Скорук" довершив погром принципового суперника, забивши ще 5 м’ячів. Хочеться відзначити, що томаківців не збентежив дальній суботній вояж до Сум: команда встигла відновитися, як психологічно так і фізично від неприємної мінімальної поразки. Покровчанам ж потрібно скоріше забути цей матч і готуватися до наступних не менш важливих протистоянь! Неприємно те, що на початку матчу в ігровому моменті травму отримав Михайло Кінчін, у якого діагностували перелом. Побажаємо Михайлу міцного здоров’я, швидшого одужання та скорішого повернення на поле!

ХФК "Пенуел" (Кривий Ріг) — ФК "Тополь" (Дніпро) — 2:5 (0:1)

Криворіжці дуже хотіли взяти перші бали в сезоні, але всі карти сплутав "Тополь", який також їхав до Кривого Рогу за перемогою. У першому таймі команди продемоснтували бійцівські якості, які ніяк не давали командам відзначитися. Але все-таки гості зуміли піти на перерву з забитим м’ячем. До слова у господарів в першій половині арбітр видалив воротаря і в другому таймі це далося взнаки: грати більше тайму в меншості, ще й з польовим гравцем в воротах… ФК "Тополь" довершив справу впевненою виїзною перемогою, яка підняла дніпрян в середину турнірної таблиці.

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →