closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. 3-й тур. Огляд матчів

Чемпіонат Закарпатської області. 3-й тур. Огляд матчів
Изменить размер a+ a-
1228
0

СК "Карпати" (Рахів) – ФК "Севлюш" (Виноградів) – 1:3
Голи:
Іван Федак, 70 – Михайло Реплюк, 9, 45; Юрій Мешко, 31.

Можливо, хтось після вибуття з Кубка області "Севлюша" і вирішив, що команда "здає позиції", але тільки не сам чемпіон області. Виноградівці впевнено діяли на виїзді. І навіть після швидкого вилучення, фактично весь матч граючи в меншості, продемонстрували свої можливості реалізовувати створене. Виправданням для "Карпат" хіба що може слугувати порівняно коротка лава запасних.

ФК "Середнє" – ФК "Медвідя" (Бобовище) – 1:3
Голи:
Микола Джанда, 12 – Василь Ковтун, 53+; Андрій Мерцин, 83; Юрій Сінкін, 87.

Важко навіть уявити такий результат після кубкового побачення обох суперників, коли представник Мукачівщини поступився 1:6. Десь, очевидно, була і недооцінка "Середнім" суперника. Можливо, і самозаспокоїв швидкий гол. Схоже, також реалізоване пенальті на початку другого тайму додало впевненості в діях ФК "Медвідя". Відіграло роль і те, що господарі в першому таймі не реалізували ряд створених моментів. Вплинуло й вилучення, а заміни гру господарів не підсилили. Зрештою, бобовищанці змогли поставити переможну крапку наприкінці зустрічі. Якщо підсумувати, то після цього двобою команді з Ужгородщини буде що проаналізувати…

ФК "Бужора" (Іршава) – ФК "Хуст" – 2:2
Голи:
Мирослав Мудра, 34+; 79 – Владислав Іванов, 61; Вадим Веселовський, 73.

Цікава гра рівних суперників. Слід зазначити, що в обох "пенальтійних" випадках 11-метрові довелося перебивати через завчасне забігання в штрафну площу захисників. І якщо спочатку іршавці не забили, а потім "перебили" результативно, то на 70 хв. Мирослав Мудра м’яч забив, арбітр відмінив гол, а потім голкіпер удар із "точки" взяв. У цілому ж обидві команди продемонстрували бажання грати, а завершилося все результативною нічиєю.

ФК "Поляна" – ФК "Вільхівці" – 5:0
Голи:
Степан Стегура, 12; Богдан Павлич, 38; Володимир Варваринець, 49, 80; Іван Русин, 77.

"Поляна" – команда, яка особливо по-спортивному агресивно діє вдома. Ось і цього разу, незважаючи на серйозного суперника, представник Свалявщини продемонстрував усю свою атакувальну міць.

Вилучення, звичайно, десь теж наклало відбиток на цей поєдинок. Та все ж полянці надзвичайно впевнено почувалися в рідних стінах, а за слабкої ланки захисту суперника вийшла й така велика кількість голів.

Майже в кожному поєдинку були не просто вилучення, а "ранні" червоні картки, що й позначалося на підсумках матчів. Усі поєдинки – результативні. І найімовірніше, у подальшому слід очікувати неабиякого протистояння на різних "полюсах" таблиці. Принаймні цей тур – тому підтвердження. Результативність – 4,25.

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →