closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Закарпатської області. 2-й тур. Огляд матчів

Чемпіонат Закарпатської області. 2-й тур. Огляд матчів
Изменить размер a+ a-
968
0

Зіграні поєдинки мали безкомпромісний характер.

ФК "Вільхівці" – ФК "Бужора" (Іршава) – 1:1
Голи:
Олександр Грицькевич, 2 – Іван Качур, 67.

Цікава суперництво зі змаганням на кожній ділянці поля. Більше ініціативу до атаки виявляли гості, адже на початку зустрічі пропустили. Та в цілому обидві команди докладали зусиль для створення гольових моментів.

Господарі, забивши "швидкий" м’яч, тривалий час тримали ситуацію під контролем, очікуючи відповісти на атаку атакою. Та в другому таймі бужорці все ж зрівняли рахунок. Іван Качур у гостей на 67 хв. не реалізував пенальті, проте тут же виправився влучним ударом.

ФК "Хуст" – ФК "Середнє" – 1:0
Голи:
Владислав Микуляк, 35+.

Зійшлися достойні один одного суперники. Хустяни зусиллями передусім Владислава Микуляка й Володимира Корнутяка "розганяли" атаки своєї команди й демонстрували, що є не просто номінальними господарями. До середини тайму гра вирівнялася, але підопічні Івана Шанти мали забивати й без пенальті. Зрештою, 11-метровий реалізував досвідчений В.Микуляк.

"Середнє" десь із 50 хв. почало домінувати. Зрештою, на полі запанувала безкомпромісна гра, у результаті якої рахунок міг бути і 1:1, і 2:0. Та командам поки ще не вистачає повноцінної фізичної готовності, отож загалом цікавий матч завершився мінімальною перевагою господарів.

ФК "Медвідя" (Бобовище) – СК "Карпати" (Рахів) – 2:1
Голи:
Сергій Медвідь, 75, 86 – Юрій Яремчук, 49.

Обидві команди справили хороше враження й наполегливо змагалися за результат. Стовідсотковий шанс до перерви мали господарі, але на 34 хв. Михайло Лозинець не реалізував пенальті.

Натомість старт другого тайму приніс успіх рахівцям. Тривалий час вони вели, та господарі виявили волю до перемоги. Посприяли певною мірою цьому й самі "Карпати". Під завісу матчу вони втомилися дещо фізично, що стало наслідком вилучення в складі гостей. Часу лишалося небагато, однак ФК "Медвідя" встиг реалізувати чисельну перевагу.

Тур виявився неповним, але зіграні поєдинки порадували безкомпромісністю та наполегливістю в діях футболістів. Будемо сподіватися, що невдовзі вдасться провести й відкладений матч виноградівців та полянців.

Турнірна таблиця

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →