closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 12-й тур. День дублів

Чемпіонат Київської області. 12-й тур. День дублів
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1251
0

Дивовижно красивим ігровим видовищем обернувся очікуваний з особливим інтересом поєдинок фаворитів у чемпіонаті Київщини.

"Десна" та "Кудрівка", як стверджують очевидці, зіграли сьогодні на рівні професійних команд. Яскраві комбінації на тлі неабияких групових швидкостей увінчалися низкою гострих моментів, атракційною перевіркою на міцність каркасів обох воріт і класними голами. Своєрідний заспів здійснили господарі поля. Александровський перехопив м’яча і започаткував агресивну багатоходову комбінацію, продовжену Якимлюком, Моісеєвим, Костромою та Яременком, вивірений простріл якого замкнув Чернишов, що змістився з протилежного флангу до центру чужих володінь. Однак початок другого тайму був за "Кудрівкою". Спочатку Третяк зрівняв результат, а потім, агресивно напосівши на захист опонента, — дезорієнтував Коновалова, який зрізав шкіряного в свої ворота. "Десна" поновила рівновагу з одинадцятиметрового, але прудконогий захисник Порохня скористався фланговою передачею Грищенка — 2:3. І все-таки хлопці з Броварщини буквально вирвали дорогоцінну нічию. Воробей, опинившись сам-один перед воротами суперника після зручної передачі Олега Яременка, таки домігся з другої спроби бажаного. Додам, що діями "Десни", за відсутності Воробея-старшого на тренерській лаві, керував асистент наставника Місько.

Сильний матч, один з найкращих у цьогорічному чемпіонаті, провели й лідери києвосвятошинського футболу. Цікаво, що Рубльов і Окодува забили по два м’ячі, причому по одному разу вони зробили це з другого поверху; чудовою передачею відзначився Богдан Яременко, записав до активу результативний бал і колишній професіонал Панфілов, який саме сьогодні дебютував у команді Михайлівки-Рубежівки. На жаль, Рубльов оформив і парадоксальний хет-трик, який не порадував нікого і самого бомбардира передусім. Бо коли арбітри відмінили взяття воріт Толебаєва вже в компенсований ігровий час, то Рубльов емоційно прокоментував їхнє рішення непристойними словами.

Переконливо з’їздив до Макарова "Колос" — сьогоднішні 6:1 до першоколових 7:0 надали саме цьому двобою статусу чи не найрезультативнішого в обласній вищій лізі. Як завжди, особливо потужно зіграв оборонець Вдовика, свій перший гол у чемпіонаті провів правий захисник Коваленко, красивим ударом — у верхній кут чужих воріт з-за межі штрафного майданчика — відзначився Скороход, аж два результативні бали, як і капітан пустоварівської команди, заробив сьогодні Бичков.

Дуплет Кутового забезпечив "Софії" повноцінний реванш за першоколову поразку від цьогорічного фіналіста Кубка Київщини, причому голевим пасом ознаменував свій виступ і голкіпер гостей Копаліані. "Межигір’я" забило по м’ячу в кожному таймі. А "Денгофф" не залишив жодного шансу аутсайдеру з Фастова, хоча й утвердив ігровий розгром лише в останній десятихвилинці. Окрасою поєдинку на розкішному стадіоні в Денихівці стала шедевральна передача Ключика-старшого на Бамбу — зі своєї половини поля між оборонцями суперника.

Результати 12-го туру

МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) — 2:0 (Радченко, 33, Піскун, 88). Арбітр Сергій Задиран.

ДЕСНА (Погреби) — КУДРІВКА (Ірпінь) — 3:3 (Чернишов, 15, Є.Воробей, 65, пн, 82 — Третяк, 47, Коновалов, 49, у свої ворота, Порохня, 69). Вилучення: Прудников (Десна, 90+3). Арбітр Дмитро Кузовлєв.

Прудников, Пластун (Степаненко, 80), Фурсенко (Слюсар, 86), Александровський, Коновалов (Безцінний, 75), Якимлюк, Моісеєв (Петрусенко, 58), Кострома (Руженцев, 70), Яременко (Сафронов, 90+4), Чернишов, Є.Воробей — Татаренко, Іоша, Самар, Кубенко, Бондар (Щедраков, 59), Романенко (Третяк, 46), Зубашівський, Порохня (Круковець, 78), Грищенко, Кирин (Лаштур, 85), Вовк.

БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) — 0:2 (Кутовий, 65, 68). Арбітр Сергій Бойко.

ДЕНГОФФ (Денихівка) — ДИНАМО (Фастів) — 4:0 (Бамба, 32, Васильченко, 54, Рафальський, 81, Поспєлов, 90+1, пн). Вилучення: Корецький (Динамо, 75). Арбітр Андрій Федорук.

ЮНІОР (Макарів) — КОЛОС (Пустоварівка) — 1:6 (Єфремов, 82 — Здебський, 10, Бичков, 44, Хомин, 51, Підорін, 54, у свої ворота, Коваленко, 75, Скороход, 79). Нереалізований пенальті: Скороход (Колос, 4). Арбітр Дмитро Кутаков.

ДЖУНІОРС (Шпитьки) — СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 2:2 (Рубльов, 29, 49 — Окодува, 22, 46). Вилучення: Рубльов, 90+4. Арбітр Олександр Титов.

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)
1Андрій Зозуля "Колос"9 (3)
2Артем Грищенко "Кудрівка"6
3Євген Воробей "Десна"6 (1)
4Володимир Ткач "Межигір`я"5
5Сергій Третяк "Кудрівка"5 (2)
6Артур Марійко СК "Денгофф"5 (1)
7Сергій Кушка "Асканія-Флора"5 (2)
8Андрій Хомин "Колос"5
9Павло Дацюк СК "Денгофф"5
10Богдан Рубльов "Джуніорс"4
11Олег Яременко "Десна"4
12Ігор Кострома "Десна"4
13Еммануель Окодува СФК "Сокіл"4
14Ярослав Шалон СК "Юніор"4
15Олександр Здебський "Колос"4
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →