closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Львівської області. Анонс 4-го туру

Чемпіонат Львівської області. Анонс 4-го туру
Изменить размер a+ a-
1744
0

У середу, 26-го серпня, відбудуться поєдинки четвертого туру Прем'єр-ліги Львівщини. Вони будуть зіграні без глядачів (!) на трибунах і з дотриманням Тимчасових умов і Тимчасового протоколу організації протиепідемічних заходів під час проведення у Львівській області матчів чемпіонату, першості та розіграшу кубка серед аматорських команд в умовах карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19.

МФК "Галичина" (Дрогобич) – ФСК "Самбір". Дорослі: 17:00. Стадіон педагогічного університету, Дрогобич.

Центральна зустріч звітного ігрового дня у підгрупі А. В "Самбора" і "Галичини" по 6 очок, тож вони наразі є сусідами в турнірній таблиці. Переможець цієї дуелі покращить свої шанси на вихід в етап стикових матчів. Звісно, цього прагнуть обидві команди, тож старатимуться поповнити власну скарбничку трьома заліковими балами. І самбірці, і дрогобичани зараз демонструють хорошу гру і можуть дати ляпаса супернику.

Читайте також: Турнірна таблиця чемпіонату Львівщини

Футбольне протистояння цих міст завжди мало присмак дербі команд із місцевими футболістами. Однак зараз "Самбір" відійшов від цих традицій, вочевидь, теперішні футболісти самбірського колективу не відчують того духу принциповості. Легко господарям точно не буде, адже підопічні Володимира Підкіпняка серйозно налаштовані поборотися цьогоріч за медалі. Торік у чемпіонаті "галичани" привезли зі Самбора нічию (1:1), а у другому матчі вдома перемогли самбірців із рахунком 2:0.

"Юність" (Гійче/Куликів) – "Кар'єр-Дністер" (Торчиновичі/Старий Самбір). Дорослі: 17:00. Стадіон "Арена Куликів", Куликів.

А це вже центральний поєдинок четвертого туру у підгрупі Б. Чинний лідер підгрупи прийме в рідних стінах команду з Торчиновичів і Старого Самбора, яка наразі є єдиним учасником обласної Прем'єр-ліги без пропущених м'ячів. "Кар'єрці" дисципліновано грають у захисті й при цьому не забувають загострювати гру попереду. Вони вже відібрали очки в одного з фаворитів – "Демні-Фенікс" (2:0) і тепер спробують зіпсувати нерви куликівцям.

Зараз у турнірній таблиці підгрупи Б – тривладдя, оскільки в "Юності", "Миколаєва" і "Кар'єра-Дністра" по 7 залікових балів. Відповідно протистояння між ними можуть стати вирішальними в боротьбі за путівку в етап стикових матчів, в якому розігруватимуться медалі.

Читайте також: Бомбардири чемпіонату Львівщини

Підопічні Руслана Брунця – звірі в атаці (забили найбільше в підгрупі). Вони спробують розламати цемент оборони гостей. Чи знайде наставник колективу зі Старого Самбора й Торчиновичів Василь Лопушанський рецепт протидії атакувальній міці хлопців із Куликова? Це ми дізнаємося вже в середу.

"Гірник" (Новояворівськ) – СКК "Демня-Фенікс" (Демня/Підмонастир). Дорослі: 17:00. Стадіон імені Олега Русина, Новояворівськ.

Два матчі поспіль у футболістів об'єднаної команди Демні й Підмонастиря було гольове мовчання, але в попередньому турі їх, як то кажуть, прорвало – демнянці/підмонастирці відвантажили у ворота жидачівського "Пульсу-Авангарду" одразу 6 м'ячів і набрали перші очки в чемпіонаті. Звісно, вони хочуть продовжити переможну ходу.

Натомість новояворівці поки що ніяк не можуть забити в цьогорічній Прем'єр-лізі Львівщини. "Гірники" намагатимуться перервати цю неприємну для себе безгольову серію.

ФК "Миколаїв" – СОК "Пульс-Авангард" (Жидачів). Дорослі: 17:00. Стадіон "Міський", Миколаїв.

Наразі в жидачівців справи кепські: на їхньому рахунку жодного забитого м'яча й жодного очка у скарбничці. Виправляти цю сумну статистику вони поїдуть до Миколаєва, де їх чекає дуже непросте протистояння з грізними миколаївцями, котрі не приховують своїх значних амбіцій.

Тільки чемпіонство – інших варіантів у миколаївському футбольному клубі не розглядають, тому підопічні Івана Шуги в кожному матчі грають лише на перемогу, аби не відстати від конкурентів. "Авангардівці" розуміють: буде непросто, але спробують довести, що не є солодкою цукерочкою, яку можна легко проковтнути.

"Корміл" (Давидів) – ЛСК "Погонь" (Львів). Дорослі: 17:00. Центральний стадіон, Давидів.

Минулого туру абсолютний дебютант обласної "прем'єрки" з Давидова проявив справжній бійцівський характер і відстояв нульову нічию в дуелі з чинним чемпіоном Львівської області – "Юністю" з Верхньої і Нижньої Білок. Для більшої впевненості у власних силах давидівцям іще потрібно забити перший гол у чемпіонаті. Це вони намагатимуться зробити в рідних стінах у зустрічі зі львівською "Погонню".

Однак львів'яни точно не здадуться без бою. "Погонь" поступилася "Самбору" і дрогобицькій "Галичині", тож тепер старатиметься взяти 3 очки в поєдинку з "Кормілом", щоби не випасти з боротьби за вихід із підгрупи.

"Юність" (Верхня/Нижня Білка) – ДЮШ "Львів". Дорослі: 17:00. Стадіон "Юність", Нижня Білка.

Минулого туру "білки" несподівано загубили очки в Давидові, змарнувавши чимало хороших нагод для взяття воріт. На ті самі граблі підопічні Богдана Костика не хочуть ставати, тому юним вихованцям дитячо-юнацької футбольної школи "Львова" доведеться добряче постаратися, аби поповнити власну скарбничку першими заліковими балами в обласному чемпіонаті.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →