closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Чемпіонат Київської області. 7-й тур. "Колос" повернувся до чемпіонської гонки

Чемпіонат Київської області. 7-й тур. "Колос" повернувся до чемпіонської гонки
Источник фото:
Изменить размер a+ a-
1658
0

"Колос" обіграв екс-чемпіона Київщини передусім тактично. Він обрав обережний варіант гри другим номером, але зумів домогтися максимуму на початку зустрічі, коли й ноги були свіжими, і суперник ще призвичаювався до його манери дій. В обох результативних епізодах підопічні тренера Кривошеєва доводили справу до завершального удару і впоралися з напрацьованим заздалегідь сповна. Спочатку Хомин виступив асистентом іншого ветерана — Степанюка. А потім уже сам Андрій невідпорним ударом ледь не порвав сітку воріт з передачі Бичкова. Надалі "Колос" упевнено контролював перебіг ігрових подій, діючи по результату, і таки довів матч до переможного кінця. Хоча якби Купрій не встояв на ногах уже на останній хвилині після зіткнення із Зозулею, хтозна чим усе скінчилося б у центральній зустрічі туру, яка виправдала загальні сподівання і потішила насправді змістовним атракційним футболом.

"Кудрівка" швидко пропустила м’яч у Броварах. Мар’євич розрізною передачею вивів на вогневий рубіж Щерицю і той свого шансу не змарнував. А далі вищі за класом гості перевірили на міцність каркас воріт господарів поля — Іоша, Зубашівський та Третяк, а Валько двічі не використав виходу сам на сам з голкіпером. І все-таки гості з Ірпеня дотисли стомленого суперника, який до того ж догравав поєдинок у чисельній меншості, і зберегли позицію лідера. Роль джокера віртуозно зіграв 41-річний Круковець. Він обернув на гол штрафний і скористався пасом Грищенка.

Важким виявився фінал протистояння двох безкомпромісних команд і в Денихівці, але там господарям поталанило більшою мірою. Півтора тайма "Денгофф" очевидно перегравав опонента. Поспєлов забив з прострілу Гаді, Дацюк успішно зіграв на добиванні. Однак "Софія", зібравшись силами та духом, скоротила розрив у рахунку і могла взагалі домогтися нічиєї, якби не віртуозні дії Ставицького на останньому рубежі під час валідольної кінцівки зустрічі.

"Юніор" обіграв "Динамо" з дуплетом Шалона та красивим далекобійним ударом граючого тренера Барановича в ювілейному для нього матчі. "Межигір’я" та "Десна" задовольнилися нульовою нічиєю в зустрічі, зітканій ледь не з суцільних жорстких єдиноборств. А "Сокіл", ослаблений відсутністю кількох стрижневих виконавців, урятував очко завдяки могутньому пострілу новачка Мамчура зі штрафного.

Результати 7-го туру

СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) — 2:2 (Бойко, 39, Мамчур, 88 — Кушка, 42, пн, 68, пн). Вилучення: Мехед, 75, Васильєв, 90 (обидва — Сокіл). Арбітр Владислав Грицай.

ДЖУНІОРС (Шпитьки) — КОЛОС (Пустоварівка) — 1:2 (Шевченко, 82, пн — Степанюк, 19, Хомин, 25). Арбітр Кирило Гринь.

ЮНІОР (Макарів) — ДИНАМО (Фастів) — 4:1 (Шалон, 6, 12, Баранович, 61, Малиновський, 90+3 — Сокирка, 30, пн). Нереалізовані пенальті: Сокирка (Динамо, 72), Цап (Динамо, 84). Арбітр Дмитро Кузовлєв.

ДЕНГОФФ (Денихівка) — СОФІЯ (Софіївська Борщагівка) — 2:1 (Поспєлов, 16, Дацюк, 51 — Костенко, 82). Арбітр Андрій Федорук.

БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — КУДРІВКА (Ірпінь) — 1:2 (Щериця, 12 — Круковець, 85, 90+4). Вилучення: Галич (Беркут-Легіон, 74). Арбітр Владислав Кононов.

МЕЖИГІР’Я (Нові Петрівці) — ДЕСНА (Погреби) — 0:0. Арбітр Сергій Задиран.

Турнірна таблиця

Найкращі бомбардири

ФутболістКомандаГоли (Пен.)
1Сергій Кушка "Асканія-Флора"5 (2)
2Андрій Герасименко "Асканія-Флора"3
3Артем Грищенко "Кудрівка"3
4Артем Охременко "Софія"3
5Артур Марійко СК "Денгофф"3
6Володимир Ткач "Межигір`я"3
7Олег Яременко "Десна"3
8Ярослав Шалон СК "Юніор"3
9Андрій Зозуля "Колос"3
Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →