closer-popup
footboom
Авторизация пользователя на сайте footboom1.com
Вход через социальные сети
или
Забыли пароль?
Регистрация
timeZone
Время сайта
Ваше время 14:14 отличается от времени времени на сайте 17:14 .
Установить на сайте новое время?
closer-popup

Кубок Київської області. 1/4 фіналу. Бліцкриг від "Сокола"

Кубок Київської області. 1/4 фіналу. Бліцкриг від "Сокола"
Изменить размер a+ a-
1529
0

Центральний поєдинок за участю двох авторитетних команд з Києво-Святошинського району було зіграно на… Бориспільщині — у Щасливому. Хтось уже встиг охрестити його завчасним фіналом — зважаючи на високе реноме суперників. "Сокіл", як чинний володар призу, почав активно і безапеляційно виграв дебют. Причому героєм обох результативних акцій став Коба. Спочатку він поцілив м’ячем у стійку, і той, зрикошетивши од голкіпера, залетів до сітки воріт. А ще за кілька хвилин Коба чудовим ударом з другого поверху подвоїв результат. Надалі територією більше володів "Джуніорс", але задовольнився лише ситуативним скороченням відставання в рахунку. Обілар використав огріх Толебаєва, а Осадчий реалізував одинадцятиметровий, призначений Сергієм Бойком за волейбол у виконанні Миколи Бойка. Тож вирішальним виявився гол Скаскевича: заслужений ветеран обласного футболу головою технічно подовжив політ м’яча, що був поданий від кутового прапорця.

Продовжить кубковий похід і колишній володар призу з Погребів. "Десна" виграла складний, напружений та дуже цікавий матч у Макарові. Пластун забив і зробив голеву передачу. Моісеєв асистував аж двічі. А Воробей-молодший відзначився фірмовим голом — його удар головою був і справді віртуозним.

"Беркут-Легіон" підніс особливий дарунок своєму наставнику Володимиру Мельнику на День народження. До перерви першоліговий лідер був гострішим і навіть повів у рахунку. Це Верхов, отримавши довгу передачу від голкіпера, забив уже на початку зустрічі. Далі, проте, фортуна відвернулася від завзятих гостей. Під завісу першого тайму Сягровський, намагаючись заблокувати потужний удар Щериці, зрізав шкіряного до сітки своїх воріт. А після перепочинку хлопці з Броварів уже переважали відчутно і Митник, опинившись сам на сам з голкіпером, поцілив у стійку. Серію післяматчевих одинадцятиметрових упевнено виграли старші за рангом. Степанцов парирував удари суперників аж двічі, компенсувавши сповна промах Щериці, який взагалі не поцілив у рамку.

Результати 1/4 фіналу

БЕРКУТ-ЛЕГІОН (Бровари) — ДРУЖБА (Мирівка) — 1:1 (Сягровський, 44, у свої ворота — Верхов, 14), серія пенальті — 5:4. Пенальті реалізували: Кривда, Мар’євич, Галич, Співаков, Городенко — Сягровський, Білоцерківець, Верхов, Понєжда. Пенальті не реалізували: Щериця — Куцан, Сидоренко. Арбітр Сергій Задиран.

ДЖУНІОРС (Шпитьки) — СОКІЛ (Михайлівка-Рубежівка) — 2:3 (Обілар, 39, Осадчий, 72, пн — Рум’янцев, 1, у свої ворота, Коба, 6, Скаскевич, 47). Арбітр Сергій Бойко.

ЮНІОР (Макарів) — ДЕСНА (Погреби) — 1:3 (Єфремов, 58 — Пластун, 24, Є.Воробей, 69, Александровський, 90+2). Арбітр Денис Шурман.

АСКАНІЯ-ФЛОРА (Калинівка) — КОЛОС (Пустоварівка). Матч відбудеться 5 серпня, середа.

Источник новости:
кнопка перехода
Оцените материал
Поделиться

Рейтинг букмекеров

4500 грн + 100FS
Забрать подарок →